opinie o e-animal.pl

Ciekawe opinie, recenzje, pomysły.
Awatar użytkownika
Barbara75
Posty: 4
Rejestracja: 28 lut 2020, 5:09

opinie o e-animal.pl

Post autor: Barbara75 »

Szukam profesjonalnych produktów do dezynfekcji, słyszałam dobre opinie o firmie e-animal.pl Mieliście z nimi do czynienia? Polecacie? Jak układała się współpraca?

projekt szaty graficznej opakowań Warszawa

Awatar użytkownika
Adelard_85
Posty: 4
Rejestracja: 29 sty 2020, 20:25

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: Adelard_85 »

Kupowałem do moich sklepów mydło antybakteryjne i wszystko było w jak najlepszym porządku. Bardzo szybka, wręcz błyskawiczna realizacja zamówienia, towar w 110% zgodny z opisem, ceny fajne. Polecam e-animal

Awatar użytkownika
Oliwia61
Posty: 2
Rejestracja: 24 sie 2020, 21:23

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: Oliwia61 »

Ja kupowałam u nich produkty na piękną skórę i sierść dla kota i psa. Bardzo fajny produkt, w przystępnej cenie. Dobry kontakt ze sklepem, mogłam wszystkiego się dowiedzieć, dopytać. Zdecydowanie warto im zaufać.

Awatar użytkownika
Uta
Posty: 3
Rejestracja: 02 wrz 2020, 22:07

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: Uta »

Bardzo polecam zestaw rodzinny All Kill. Jest w nim pianka do rąk, podręczny atomizer i kilka takich małych bueleczek 50 ml All Kill - bardzo dobrze się sprawdza taki zestaw. Można wygodnie i bezpiecznie dezynfekować dłonie i inne powierzchnie jak umywalka itp.

Awatar użytkownika
Milena69
Posty: 1
Rejestracja: 27 cze 2021, 17:33

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: Milena69 »

Kupiłam bardzo fajny olej na piękną skórę i sierść psów. Bardzo poprawiała się kondycja sierści mojego psiaka. Warto było zainwestować w ten olej. Polecam sklep z całego serca.

Awatar użytkownika
Szymona-81
Posty: 1
Rejestracja: 05 mar 2021, 22:14

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: Szymona-81 »

Dla mnie świetnym produktem jest Bezalkoholowy, przeciwwirusowy płyn do dezynfekcji. Jest łagodny dla skóry. Można zdezynfekować ręce ale także powierzchnie na przykład blaty czy krzesła. Polecam.

Awatar użytkownika
Marzena
Posty: 3
Rejestracja: 08 paź 2019, 3:01

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: Marzena »

Ja wypróbowałam Prontech - stymulator wzrostu trawy na polach golfowych i boiskach - co prawda nie na boisku ani nie na polu golfowym ale na moim trawniku ;) Ale jestem bardzo ale to bardzo zadowolona z efektu.

Awatar użytkownika
Uta
Posty: 3
Rejestracja: 02 wrz 2020, 22:07

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: Uta »

Ja bardzo polecam silny elektrolit dla każdego hodowcy bydła. W trakcie upałów taka pomoc dla zwierzęcia jest naprawdę niezbędna. W sklepie e-animal znajdziecie naprawdę fajne produkty. Warto u nich kupować.

Awatar użytkownika
Agnieszka1971
Posty: 2
Rejestracja: 23 lut 2021, 5:02

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: Agnieszka1971 »

Polecam Państwu małe bezpieczne pakiety codziennej dezynfekcji z tej firmy. Są naprawdę poręczne i bardzo fajnie się sprawdzają. Ja jestem bardzo zadowolona.

Awatar użytkownika
adrianna
Posty: 2
Rejestracja: 27 wrz 2020, 0:33

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: adrianna »

Ja kupiłam pakiet Dezynfekcja dla gastronomii - super się sprawdza. Tak długo byliśmy zamknięci że teraz robimy wszystko żeby utrzymać knajpę otwartą. Polecam tę firmę i ich produkty do dezynfekcji.

Awatar użytkownika
Barbara
Posty: 1
Rejestracja: 27 kwie 2021, 17:12

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: Barbara »

Zdecydowanie polecam Urine Off - Neutralizator zapachu dla szczeniąt. Bardzo fajnie działa, jest bezpieczny dla psiaka, a jednocześnie usuwa zapach, który mógłby skłonić psa do zostawienia kolejnego śladu w miejscu niedozwolonym.

Awatar użytkownika
Michał1986
Posty: 1
Rejestracja: 04 kwie 2021, 16:02

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: Michał1986 »

Polecam Grizzly Salomon Oil na piękną i błyszczącą sierść dla psów, ale też na wspomożenie odporności i powrót do prawidłowego karmienia w trakcie rekonwalescencji. Bardzo dobry produkt. Rzetelna firma.

Awatar użytkownika
Idoslawa_63
Posty: 1
Rejestracja: 25 mar 2021, 20:25

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: Idoslawa_63 »

Miałam do czynienia z tą firmą, gdy szukałam dobrego preparatu do usuwania kociego moczu z dywanu. Znalazłam Urine Off. Bardzo dobrze się sprawdziła ta receptura. Polecam.

Awatar użytkownika
Bogumila-97
Posty: 1
Rejestracja: 03 sie 2021, 5:41

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: Bogumila-97 »

Zdecydowanie polecam dozownik na płyn do dezynfekcji plus AllKill - płyn jest super, nie zostawia tłustego czy nieprzyjemnego filmu na dłoniach. Samo zamówienie - bardzo sprawnie przeprowadzone.

Awatar użytkownika
krzesimir-99
Posty: 1
Rejestracja: 15 sie 2021, 15:00

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: krzesimir-99 »

Ja polecam [url=http://Pakiet All Kill dla dwojga]pakiet AllKill dla dwojga[/url] - super się sprawdza, jest w nim fajna pianka, atomizer i wersja mini 50 ml. Dobre działanie, ręce po tym są fajne, nie lepią się. Ja sobie to bardzo chwalę.

Awatar użytkownika
eunika_65
Posty: 1
Rejestracja: 10 sie 2021, 14:20

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: eunika_65 »

Ja polecam AllKill delikatna pianka, bardzo fajna dezynfekcja dla osób starszych i dla dzieci. Nie podrażnia skóry, jest przyjemne dla dłoni, nie ma zapachu, jest bez alkoholu. Super sprawa.

Awatar użytkownika
wioletta78
Posty: 1
Rejestracja: 27 maja 2021, 0:30

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: wioletta78 »

Bardzo fajne produkty do dezynfekcji. Ja polecam All Kill duży zestaw Horeca. Naprawdę się sprawdza. Jestem zadowolona. Produkt jest bezwonny i nie zawiera alkoholu. Super.

Awatar użytkownika
Miłobąd1989
Posty: 1
Rejestracja: 14 maja 2021, 3:11

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: Miłobąd1989 »

Polecam Urine Off do łazienek. Zwłaszcza w publicznych toaletach się sprawdza. Ja jestem zadowolona z efektów. Naprawdę usuwa nieprzyjemny zapach moczu, co w publicznych toaletach jest naprawdę zmorą.

Awatar użytkownika
Inka_87
Posty: 1
Rejestracja: 11 sie 2021, 2:48

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: Inka_87 »

Fajny sklep, znalazłam w nim produkty dla mnie i dla moich psiaków na przykład: Grizzly Salomon Oil na piękną sierść i skórę psów. Jestem zadowolona z zakupów u nich. Polecam bardzo.

Awatar użytkownika
Eugenia
Posty: 1
Rejestracja: 29 kwie 2021, 19:59

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: Eugenia »

Ja kupiłam ostatnio Pakiet All Kill dla dwojga - mogę polecić ten pakiet. Sprawdził się doskonale. Same zakupy w tym sklepie - bez zarzutu. I ceny bardzo fajne.

Awatar użytkownika
iga_63
Posty: 1
Rejestracja: 16 lip 2021, 20:13

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: iga_63 »

Kupowałam u nich mydło antybakteryjne i jestem naprawdę zadowolona z jakości. Mydło jest skuteczne, wydajne i przyjemnie pachnie. Zdecydowanie polecam produkty tej firmy.

Awatar użytkownika
Dominik74
Posty: 1
Rejestracja: 12 sie 2021, 22:16

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: Dominik74 »

Bardzo polecam Urine Off dla wszystkich, którzy mają przyjemność wychowywać szczeniaki. Wiadomo że małym psiakom zdarza się czasem załatwić w domu. Urine off skutecznie neutralizuje zapach moczu i pomaga w tresurze.

Awatar użytkownika
sarita1996
Posty: 1
Rejestracja: 15 maja 2021, 22:36

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: sarita1996 »

Ja jestem wielbicielką produktu: All Kill 100 ml delikatna pianka do rąk - znakomita! Super dla starszych osób i dla dzieci. Delikatna, skuteczna i przyjemna. Bardzo fajne są i inne produkty tej firmy. Jestem zadowolona.

Awatar użytkownika
Ryta1980
Posty: 1
Rejestracja: 27 kwie 2021, 13:58

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: Ryta1980 »

Fajne produkty - bez dwóch zdań. Ja sobie kupiłam ostatnio: Pakiet All Kill dla dwojga - bardzo fajnie pomyślany pakiet. Warty swojej ceny, która nie jest wysoka. Ogólnie: świetna firma, świetne produkty.

Awatar użytkownika
Kornelia1963
Posty: 1
Rejestracja: 02 paź 2021, 2:46

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: Kornelia1963 »

Świetne preparaty do dezynfekcji, można wybrać różne zestawy, różne rodzaje. Nadają się do dezynfekcji dla seniorów i dzieci, są delikatne dla skóry i nie podrażniają jej. Bardzo polecam tę firmę.

Awatar użytkownika
Gryzelda
Posty: 1
Rejestracja: 23 paź 2021, 10:19

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: Gryzelda »

Lubię robić u nich zakupy, mogę tu znaleźć i preparaty dla zwierzaków np. na piękną sierść i artykuły dla mnie np. zestaw antybakteryjny do rąk. Jestem zadowolona z jakości ich wyrobów. Warto u nich robić zakupy.

Awatar użytkownika
Eugenia95
Posty: 1
Rejestracja: 04 lip 2021, 17:46

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: Eugenia95 »

Mają naprawdę świetne bezalkoholowe środki do dezynfekcji - super bo te z alkoholem bardzo wysuszają skórę. Pracuję w małym sklepie, więc moje ręce muszę często dezynfekować. Ich produkty to dla mnie zbawienie.

Awatar użytkownika
manuel
Posty: 1
Rejestracja: 30 wrz 2021, 18:33

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: manuel »

Bardzo polecam ich mydło antybakteryjne dostępne w dużych pięciolitrowych pojemnikach. Jest wydajne i dobrze się sprawdza w takich punktach jak toaleta w pubie. Ja jestem zadowolony. Kupuję regularnie.

Awatar użytkownika
Ida
Posty: 1
Rejestracja: 07 paź 2021, 8:29

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: Ida »

Jeśli chcecie kupić produkty do dezynfekcji dobrej jakości to polecam Wam tę firmę. Rzetelna, solidna i z ogromną wiedzą na temat dezynfekcji i preparatów antybakteryjnych. Polecam szczególnie środek do dezynfekcji pomieszczeń inwentarskich: Płynny koncentrat OmnicideTM.

Awatar użytkownika
Witosław1989
Posty: 1
Rejestracja: 06 sie 2021, 18:23

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: Witosław1989 »

Ja polecam produkt Urine Off - wielozadaniowy. Od niedawna mamy szczeniaka w domu, jak to mały psiak - nie wie jeszcze że wszystkie potrzeby załatwia się na zewnątrz Ten preparat jest bardzo skuteczny, usuwa nieprzyjemny zapach. Wart jest każdej złotówki.

Awatar użytkownika
Ulryka_92
Posty: 1
Rejestracja: 03 lip 2021, 17:18

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: Ulryka_92 »

Jeśli potrzebujecie czegoś wygodnego do codziennej dezynfekcji rąk i powierzchni np. w łazience lub w kuchni to polecam Pakiet All Kill podstawowy z tej firmy. Bardzo wygodny i skuteczny. Bardzo delikatny dla skóry, nie podrażnia, nie uczula. Idealny dla dzieci i osób starszych.

Awatar użytkownika
aldona62
Posty: 1
Rejestracja: 07 sie 2021, 6:39

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: aldona62 »

Pakiet do dezynfekcji w gastronomi - bardzo dobrze się sprawdza. Cena również ok. Polecam serdecznie tę firmę - mają świetne produkty, dobrze dbają o klienta. Jeśli prowadzicie restaurację lub pub, to koniecznie wypróbujcie produkty od nich. Na pewno będziecie zadowoleni.

Awatar użytkownika
Stoisława-62
Posty: 1
Rejestracja: 18 paź 2021, 13:38

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: Stoisława-62 »

Ta firma przekonała mnie i odpowiedziała na pytanie dlaczego warto dezynfekować bez alkoholu. To tania dezynfekcja, bezpieczne i bardzo skuteczna. Mają ogromny wybór środków, zarówno do dezynfekcji powierzchni (także kuchennych), jak i rąk czy przedmiotów. Dla mnie to świetna firma, której mogę w pełni zaufać. To się dla mnie liczy najbardziej. Polecam.

Awatar użytkownika
ksawera-95
Posty: 1
Rejestracja: 05 gru 2021, 13:26

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: ksawera-95 »

Bardzo polecam Wam Pakiet dla przedsiębiorców: All Kit. Duży, fajny zestaw, który odpowiada wszystkim moim potrzebom jeśli chodzi o dezynfekcję rąk i powierzchni. Firma jest świetna, można im we wszystkim zaufać. Są rzetelni, bardzo szybko realizują zamówienia i mają naprawdę całkiem fajne ceny. Zdecydowanie polecam Wam jeśli potrzebujecie takich produktów.

Awatar użytkownika
adamina1969
Posty: 1
Rejestracja: 12 gru 2021, 19:55

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: adamina1969 »

To najlepsza firma jeśli szuka się takich artykułów jak mydło antybakteryjne i inne w tym stylu. Zamówienie zawsze przebiega gładko, szybko jest realizowane, firma ma dobry kontakt z klientem i zawsze jest się na bieżąco jeśli chodzi o status przesyłki itp. Jestem stałym, zadowolonym klientem i zamierzam nim zostać jeszcze bardzo długo. Serdecznie polecam.

Awatar użytkownika
Kamila1984
Posty: 1
Rejestracja: 29 sie 2021, 8:36

Re: opinie o e-animal.pl

Post autor: Kamila1984 »

Mnie ostatnio bardzo pozytywnie zaskoczył Neutralizator zapachów organicznych Urine Off Wielozadaniowy. Jak i inne produkty tej firmy, jest bardzo dobrej jakości. To co obiecuje opakowanie, to daje w rzeczywistości. Jestem bardzo zadowolona, na pewno znów zamówię ich produkty, naprawdę się sprawdzają i są bezpieczne dla mnie i środowiska. Super sprawa.

ODPOWIEDZ