cerdesign.pl opinie

Wątek dla wielbicieli wnętrz i ogrodnictwa. Wszystko, co musisz wiedzieć o sklepach z asortymentem przydatnym przy budowie i urządzaniu domu i ogrodu.
Awatar użytkownika
Bert-83
Posty: 2
Rejestracja: 30 sty 2020, 20:03

cerdesign.pl opinie

Post autor: Bert-83 »

Czy cerdesign.pl ma dobre płytki ceramiczne? Kusi mnie ich oferta, bo mają bardzo ładne płytki w dobrych cenach i ogromny wybór, ale chętnie poznam wasze opinie.

hjc hj20m

Awatar użytkownika
Hugo-95
Posty: 2
Rejestracja: 23 mar 2020, 2:35

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Hugo-95 »

Mamy w domu płytki z cerdesign.pl - i w łazience, i w kuchni. I to są bardzo dobre płytki. Solidne, ładne, trwałe. Polecam ci.

Awatar użytkownika
Jeremiasz1987
Posty: 2
Rejestracja: 17 sty 2020, 20:51

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Jeremiasz1987 »

Jak najbardziej warto kupić płytki w CerDesign. Mam od nich płytki ścienne w łazience i nie mogę powiedzieć o nich złego słowa. Dobrze się czyszczą, nie były bardzo drogie, a jakość jest dobra.

Awatar użytkownika
Arkadiusz
Posty: 2
Rejestracja: 10 sty 2020, 11:50

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Arkadiusz »

Jesli ceramika, to tylko CerDesign. Robią płytki ceramiczne, mozaikę dekoracyjną, armaturę - full opcja. A wszystko w dobrej cenie.

Awatar użytkownika
Brunon_89
Posty: 2
Rejestracja: 19 sty 2020, 10:50

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Brunon_89 »

A wiecie, że w cerdesign.pl można też kupić grzejniki? Są naprawdę fajnej jakości, a ceny nie zwalają z nóg.

Awatar użytkownika
Felicjana_82
Posty: 2
Rejestracja: 15 gru 2019, 7:56

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Felicjana_82 »

Ja mam z cerdesign.pl armaturę do łazienki. Tylko u nich była dostępna moja wymarzona, czarna bateria umywalkowa. Piękna.

Awatar użytkownika
agapit-91
Posty: 4
Rejestracja: 10 sty 2020, 14:39

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: agapit-91 »

My mamy w mieszkaniu płytki ceramiczne imitujące marmur od cerdesign.pl. Są bardzo ładne i elegancko wyglądają na ścianie.

https://mirapolnext.pl/filtr-do-wody-dafi-4-1-unimax-p-1496.html

Awatar użytkownika
bodosław97
Posty: 5
Rejestracja: 08 sty 2020, 23:48

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: bodosław97 »

Bardzo dobra jakość płytek w dobrej cenie. Polecam zakupy w CERDESIGN.

kinkiet góra dół

Awatar użytkownika
Barbara75
Posty: 4
Rejestracja: 28 lut 2020, 5:09

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Barbara75 »

Ja zakochałam się w płytkach imitujących drewno. Są trwalsze od zwykłych paneli, w kuchni spisują się wspaniale. Kupowaliśmy właśnie w CerDesign, bo mieli po prostu największy wybór i najładniejsze modele. Polecam!!

Awatar użytkownika
ada75
Posty: 3
Rejestracja: 18 mar 2020, 6:21

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: ada75 »

Bardzo dobra jakość płytek i armatury do łazienki i kuchni. Przy remoncie mieszkania na pewno zamówię z https://cerdesign.pl/.

Awatar użytkownika
Laurencja_83
Posty: 1
Rejestracja: 29 mar 2020, 15:29

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Laurencja_83 »

W sklepie https://cerdesign.pl/ kupiliśmy z mężem płytki do kuchni, a później pozostałą część do dwóch łazienek i hallu. Są piękne i idealne do cienkiej fugi, która wygląda świetnie!

Awatar użytkownika
szejma93
Posty: 1
Rejestracja: 11 lut 2020, 22:35

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: szejma93 »

Nam zależało na oryginalnych wzorach na płytkach ceramicznych - jak odkryliśmy sklep CerDesign wybór płytek stał się tylko formalnością!

Awatar użytkownika
rafal-94
Posty: 1
Rejestracja: 17 mar 2020, 23:26

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: rafal-94 »

Polecam płytki rektyfikowane - to właśnie dzięki nim możemy zrobić bardzo cienką, symboliczną wręcz fugę. Sklep https://cerdesign.pl/ to miejsce, w którym znajdziemy płytki dokładnie takie, jakich szukamy!

Awatar użytkownika
Juta_83
Posty: 2
Rejestracja: 15 sty 2020, 5:33

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Juta_83 »

A co sądzicie o płytkach imitujących drewno? Do łazienki? Znalazłam takie w CerDesign i poczytałam i się okazało, że to hit ostatnich sezonów :)

jak stosowac tabletki tabex

Awatar użytkownika
Marcelina91
Posty: 3
Rejestracja: 26 sty 2020, 21:34

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Marcelina91 »

Płytki a la drewno to super rozwiązanie, jeśli planujesz na ściany położyć białe płytki! My urządziliśmy mieszkanie w stylu skandynawskim i płytki imitujące drewno znalazło się w łazience, kuchni i przedpokoju i wygląda to rewelacyjnie! Też kupiliśmy je w CerDesign!

dyplom panieńskie pożegnanie

Awatar użytkownika
Lagoda1990
Posty: 1
Rejestracja: 26 maja 2020, 11:55

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Lagoda1990 »

W CerDesign mają bardzo duży wybór płytek - śmiało można zaopatrzyć się we wszystkie płytki do całego domu :)

https://mirapolnext.pl/telefon-htc-desire-620-lte-bialo-szary-p-7538.html

Awatar użytkownika
Melchior-93
Posty: 1
Rejestracja: 08 lut 2020, 2:30

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Melchior-93 »

Ja pracuję "w remontach" i często polecam CerDesign, jeśli moi klienci szukają inspiracji lub płytek, których nie kupią w zwykłym markecie. Przy czym zawsze polecam płytki rektyfikowane.

https://mirapolnext.pl/rower-kross-hexagon-x2-26r19-m-2016-cze-cza-bia-p-12989.html

Awatar użytkownika
Natasza81
Posty: 2
Rejestracja: 20 lut 2020, 13:41

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Natasza81 »

Ja przy okazji zakupu płytek kupiłam także baterie i grzejniki i wszystko jest najwyższej jakości - CerDesign polecam jak najbardziej!

Awatar użytkownika
Hestia_80
Posty: 1
Rejestracja: 25 lip 2020, 2:11

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Hestia_80 »

Sklep CerDesign jest miejscem idealnym dla osób, którzy szukają płytek o ciekawych wzorach. Duży plus za informację, jak wyliczyć, ile płytek potrzebujemy, polecam!

hydrobalance soczewki

Awatar użytkownika
Kamil_79
Posty: 1
Rejestracja: 24 kwie 2020, 8:59

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Kamil_79 »

Pracuję w wykończeniówce i klientom zawsze mówię, żeby kupowali płytki rektyfikowane - mnie się lepiej kładzie, a efekt jest nieporównywalnie lepszy. W CerDesign klienci zamawiają płytki, dekory, ale i armaturę też często. Śmiało mogę polecić!

halogeny led schodowe

Awatar użytkownika
Aldona-99
Posty: 3
Rejestracja: 29 kwie 2020, 15:09

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Aldona-99 »

Jeśli szukacie pomysłów na aranżację wnętrza i wykorzystanie nietypowych płytek to z pewnością Cerdesign to dobre miejsce, by się zainspirować, widzieliście ich inspiracje na blogu? https://cerdesign.pl/blog/category/3_inspiracje.html

dopegyt a ciąża

Awatar użytkownika
Inga
Posty: 2
Rejestracja: 14 lut 2020, 23:38

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Inga »

znam sklep cerdesign, zamawiałam u nich płytki łazienkowe Porcelanosa Starwood - są po prostu piękne!

https://mirapolnext.pl/klocki-lego-76113-spiderman-motocyklowy-poscig-p-16180.html

Awatar użytkownika
Borysław-71
Posty: 3
Rejestracja: 07 kwie 2020, 18:20

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Borysław-71 »

Szukam nietypowych płytek ceramicznych do kuchni, trafiłam na waszą dyskusję, czy ktoś z Was kupił płytki Venis w Cerdesign?

Awatar użytkownika
Eliza-73
Posty: 3
Rejestracja: 26 gru 2019, 6:10

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Eliza-73 »

Tak! Ja wybrałam płytki Venis i jestem bardzo zadowolona, prezentują się świetnie, glazurnicy nie narzekali na materiał, gdy kładli płytki, a sklep zadziałał bez problemu.

Awatar użytkownika
Dionizy
Posty: 2
Rejestracja: 13 mar 2020, 3:36

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Dionizy »

U mnie podobnie, jestem równie zadowolony z wybór płytek w Cerdesign, warto do nich zadzwonić i dogadać się w kwestii cen płytek.

Awatar użytkownika
celestia
Posty: 3
Rejestracja: 16 kwie 2020, 5:20

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: celestia »

Hiszpańskie płytki wyróżniają się na tle tych dostępnych w sieciówkach, prezentują się znacznie lepiej, a wybór kolorystyki, wzorów, formatów płytek jest po prostu przeogromny.

przykrycia na piaskownice

Awatar użytkownika
bolesław-94
Posty: 1
Rejestracja: 14 maja 2020, 6:03

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: bolesław-94 »

Ja mogę pochwalić cerdesign za obsługę i szybką wysyłkę zamówienia.

invest land

Awatar użytkownika
Antoni-69
Posty: 5
Rejestracja: 22 gru 2019, 15:54

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Antoni-69 »

CerDesign wyróżnia się przede wszystkim dostępnością produktów, w szczególności jeśli chodzi o płytki z Hiszpanii, mają naprawdę duży wybór, wiele kolekcji na miejscu.

Awatar użytkownika
Cezaria_71
Posty: 2
Rejestracja: 13 lut 2020, 15:17

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Cezaria_71 »

Dobry, sprawdzony sklep, udzielają fachowych porad, są w stanie zaproponować większe zniżki niż konkurencja, polecam.

https://mirapolnext.pl/gra-epee-lowca-duchow-ep01328-p-17648.html

Awatar użytkownika
Zyta1986
Posty: 3
Rejestracja: 29 mar 2020, 15:29

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Zyta1986 »

Zamówiłam płytki w ich sklepie online (cerdesign.pl) i jestem bardzo zadowolona, przyszły dobrze zabezpieczone, wszystkie całe, a same płytki prezentują się tak jak chciałam!

Awatar użytkownika
skałosz1979
Posty: 1
Rejestracja: 03 maja 2020, 18:11

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: skałosz1979 »

Jestem totalnie zakochana w ich ceramice dekoracyjnej. Wspaniałe wykonanie.

Awatar użytkownika
Gracjan80
Posty: 1
Rejestracja: 29 cze 2020, 16:58

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Gracjan80 »

Mamy w domu płytki z cerdesign.pl - i w łazience, i w kuchni. I to są bardzo dobre płytki. Solidne, ładne, trwałe. Polecam ci.

https://mirapolnext.pl/reklamacje-i-zwroty-pm-22.html

Awatar użytkownika
Dyzma1981
Posty: 1
Rejestracja: 18 maja 2020, 13:16

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Dyzma1981 »

Bez względu na to, gdzie zaopatrzycie się w ceramikę łazienkową - wannę umywalkę itp., to pamiętajcie, że aby wszystko wyglądało jak nowe przez wiele lat, musicie o to odpowiednio dbać. Na stronie https://cerdesign.pl/ znajdziecie ciekawy artykuł na ten temat.

https://mirapolnext.pl/my-little-pony-ksiezniczka-celestia-movie-p-11486.html

Awatar użytkownika
Hubert-89
Posty: 1
Rejestracja: 16 maja 2020, 9:28

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Hubert-89 »

Obsługa klienta bardzo pomocna i miła – pomogli mi obliczyć ilość potrzebnych płytek i dobrać odpowiedni kolor. Jakość płytek ceramicznych na wysokim poziomie. Osobiście jestem bardzo zadowolona.

kolagen uc ii

Awatar użytkownika
Placyda63
Posty: 1
Rejestracja: 21 wrz 2020, 22:08

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Placyda63 »

Jak dla mnie świetny sklep! Jakość adekwatna do ceny – polecam.

przedzwonić kabel

Awatar użytkownika
Narcyz
Posty: 1
Rejestracja: 11 sie 2020, 5:17

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Narcyz »

Jeśli masz ochotę kupić płytki ceramiczne najwyższej jakości, to jak najbardziej polecam cerdesign. Bardzo dobre opinie w sieci zawdzięcza temu, że w swoim asortymencie ma tylko sprawdzone produkty najwyższej jakości. Kupując tam masz pewność, że inwestujesz w najlepszy produkt.

Awatar użytkownika
Sandra_72
Posty: 1
Rejestracja: 15 kwie 2020, 22:59

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Sandra_72 »

Kiedy zadzwoniłam do sklepu i zapytałam, jakie płytki będą najlepsze do mojej kuchni, to obsługa chętnie mi doradziła. Dzięki temu miałam pewność, że dokonałam najlepszego wyboru. Polecam ten sklep, ze względu na indywidualne podejście do klienta.

Awatar użytkownika
helena1992
Posty: 1
Rejestracja: 20 kwie 2020, 5:18

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: helena1992 »

Na cerdesign robię zakupy nie tylko ze względu na atrakcyjną cenę, ale również dzięki inspiracjom. Sprawdź ich stronę – regularnie umieszczają różne ciekawe artykuły. Dla mnie najbardziej przydatny był ten o aranżacji małej łazienki.

https://mirapolnext.pl/szumis-max-aplikacja-p-11327.html

Awatar użytkownika
Safira99
Posty: 1
Rejestracja: 14 wrz 2020, 10:52

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Safira99 »

Dla mnie cerdesign to idealny sklep. Nie miałem czasu na jeżdżenie po stacjonarnych sklepach, więc chciałem zrobić zakupy przez internet. W tym sklepie się udało. Obsługa była bardzo miła i udzieliła mi niezbędnych odpowiedzi na pytania. Moja opinia na temat jakości ich usług i produktów? Bardzo dobra!

Awatar użytkownika
gaj64
Posty: 1
Rejestracja: 07 wrz 2020, 23:13

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: gaj64 »

Moja opinia na temat cerdesign jest jak najbardziej pozytywna. Zamawiałam u nich płytki do łazienki. Przesyłka doszła bardzo szybko, a płytki były bardzo wysokiej jakości.

Awatar użytkownika
mira82
Posty: 1
Rejestracja: 18 sie 2020, 12:29

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: mira82 »

Kupowałem jakiś czas temu płytki podłogowe w tym sklepie. Naprawdę dobra jakość. Płytki się nie rysują, są wytrzymałe na urazy mechaniczne i łatwe w czyszczeniu. Myślę, że warto robić tam zakupy.

Awatar użytkownika
Judyta_85
Posty: 1
Rejestracja: 31 lip 2020, 21:59

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Judyta_85 »

Zamawiałam w Cerdesign płytki do łazienki i jestem zadowolona z efektu. Kafelki wyglądają stylowo i w końcu mogę chwalić się nowoczesną łazienką. Poza tym ceny mają całkiem niskie i można na ich stronie znaleźć wiele fajnych pomysłów na wnętrze.

Awatar użytkownika
Tymora-60
Posty: 1
Rejestracja: 18 sie 2020, 1:04

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Tymora-60 »

Tutaj znalazłam w końcu takie płytki, jakich zawsze szukałam. Chciałam uzyskać efekt betonu, bo teraz to jest modny motyw i tam je znalazłam. Fajnie to wygląda w łazience, zwłaszcza taki duże kafle. Myślę, że każdy u nich znajdzie coś odpowiedniego.

Awatar użytkownika
Dobieslaw
Posty: 1
Rejestracja: 03 lip 2020, 22:40

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Dobieslaw »

Mi najbardziej do gustu przypadły płytki imitujące drewno. Są też dostępne w Cerdesign . Zawsze zależało mi na przytulnym pomieszczeniu, które ma dużo wspólnego z przyrodą. Mam w mieszkaniu dużo drewna, więc te płytki idealnie pasują.

https://mirapolnext.pl/fotelik-bellelli-b-one-clamp-szary-p-14527.html

Awatar użytkownika
Radosław
Posty: 1
Rejestracja: 12 maja 2020, 9:59

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Radosław »

Wszystko mi się podoba w Cerdesign. Mają stylowe płytki, ale też armaturę czy oświetlenie, które pasuje i do łazienki, i do salonu. Fajne mają pomysły na urządzanie wnętrz. Poza tym ceny są przystępne, co jest kolejnym plusem.

Awatar użytkownika
Natanael1998
Posty: 1
Rejestracja: 17 sie 2020, 9:54

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Natanael1998 »

Sklep Cerdesign polecił mi brat. Mówił, że tam jest duży wybór płytek i akcesoriów do łazienki. Zajrzałam tam i od razu wybrałam kafelki, które mi wpadły w oko. Poza tym kurier szybko je przywiózł i mogliśmy bez czekania dokończyć remont.

Awatar użytkownika
Dorian92
Posty: 1
Rejestracja: 15 paź 2020, 16:11

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Dorian92 »

Ja też mam dobre zdanie o Cerdesign. Ich płytki są bardzo ładne i na pewno każdy wybierze sobie coś ciekawego. Ja u nich zamawiałam akurat kafelki do kuchni i nie mam żadnych zastrzeżeń. Wyglądają ładnie i podobają się wszystkim moim znajomym.

kłącze perzu

Awatar użytkownika
Tacjana68
Posty: 1
Rejestracja: 25 wrz 2020, 19:48

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Tacjana68 »

Jeżeli wy, podobnie jak ja, macie problem z wyborem płytek do łazienki, to polecam sklep https://cerdesign.pl/. Akurat u nas był problem z dużą wilgocią, więc płytki musiały być bardzo dobrej jakości. Właśnie takie znaleźliśmy w tym sklepie. Mają duży wybór kafelków, także do kuchni. Ich płytki są też modne, więc fajnie można urządzić dom.

grypa żołądkowa zaraźliwość

Awatar użytkownika
dżem_99
Posty: 1
Rejestracja: 01 lis 2020, 1:31

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: dżem_99 »

Jeżeli robicie remont łazienki, to mogę polecić wam płytki od Cerdesign. Mają duży wybór płytek do łazienki, ale też do kuchni. Poza tym są tanie, a mój partner mówi, że mają dobrą jakość. Wzory też są bardzo ładne i modne.

Awatar użytkownika
Florian89
Posty: 1
Rejestracja: 02 lip 2020, 3:41

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Florian89 »

Niedawno szukałam materiałów wykończeniowych do łazienek w nowym domu. Szukałam w różnych sklepach i dopiero w Cerdesign znalazłam to, czego potrzebowałam. Najlepszy salon płytek w sieci. Oprócz płytek, kupiłam tam również ceramikę do łazienek. Wszystko dojechało szybko i w całości - polecam.

Awatar użytkownika
Mieczysław-60
Posty: 1
Rejestracja: 11 sie 2020, 10:53

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Mieczysław-60 »

Najlepszy projekt łazienki posypie się, jeśli nie będziecie mieli dobrego dostawcy ceramiki, takiego jak firma CerDesign. Dzięki ich magazynom wszystkie zamówione przeze mnie płytki były u mnie w przeciągu kilku dni, polecam.

starócha

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: starócha »

Jeżeli decydujemy się na remont mieszkania to musimy pamiętać o wielu istotnych kwestiach, z którymi siłą rzeczy będziemy mieć do czynienia w trakcie realizowania naszego planu. Zaplanowanie działań jest bardzo ważne i może przesądzić o końcowym efekcie naszych działań i o tym, czy będziemy zadowoleni z naszej inwestycji. Zależnie od tego czy będziemy korzystać z pomocy firmy remontowej która nas wesprze, czyli przykładowo wykończenia wnętrz wykonamy samodzielnie, a pozostałe prace zostawimy do wykonania dla firmy to potrzebny budżet może się różnić. Poza kwestiami ekonomicznymi istotne są także kwestie bezpieczeństwa, nie mając pojęcia o instalacjach elektrycznych nie powinniśmy ich dotykać, ponieważ takie nieautoryzowane prace mogą zakończyć się powstaniem zagrożenia zdrowia i/lub życia naszego, oraz naszych bliskich. Podobnie sprawa wygląda jeśli omawiamy instalacje sanitarne. Jednak tutaj może zaistnieć pilna potrzeby interwencji ze względu na możliwość powstawnia awarii i może zajść potrzeba pilnego usunięcia przyczyny, co nie jest możliwe gdy nie posiada się specjalistycznej wiedzy oraz nie zna zależności funkcjonowania poszczególnych elementów instalacji. Również takie czynności jak praca z niełatwym dla amatora materiałem jakim jest tynk nie powinny być wykonywane samodzielnie, a powierzane profesjonaliście. Odkształcenia jakie powstają podczas pracy z tynkiem po wyschnięciu nie są możliwe do zeszlifowania tak jak ma to miejsce w przypadku gładzi. Podobnie sprawa wygląda gdy zamierzamy wykonywać ściałki działowe lub sufity podwieszane. Tutaj jest sporo elementów które nietrudno można uszkodzić, a usterki są najzwyczajniej nieopłacalne bo mogą się także wiązać z koniecznością wymiany materiału. Uszkodzone, nieprawidłowo zainstalowane płyty gipsowo kartonowe też mogą nie nadawać się do demontażu lub w trakcie mogą zostać uszkodzone, połamane. A taka sytuacja zupełnie dyskwalifikuje materiał z dalszego użytkowania.

Nakiś

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Nakiś »

Kupiłam w Cerdesign przepiękne płytki imitujące drewno taniej niż gdziekolwiek indziej. Płytki prezentują się naprawdę ładnie. Naprawdę polecam zajrzeć szczególnie w dział outlet, jeśli szukacie płytek w dobrej cenie.

Szręmi

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Szręmi »

Polecam Cerdesign! Mają świetne ceny, szczególnie, że mają też outlet z płytkami ceramicznymi, które bywają nawet połowę taniej niż gdziekolwiek indziej. Można sobie zrobić remont za naprawdę niewielkie pieniądze. Ja skorzystałam :)

masza i niedźwiedź figurki

Mińka

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Mińka »

W dobrej cenie jest u nich również mozaika dekoracyjna, którą kupiłam. Z salonu płytek Cerdesign mam płytki podłogowe i ścienne zarówno do kuchni, jak i łazienki. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, płytki w dobrej cenie.

metindol maść ulotka

Świt

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Świt »

Kiedy zepsuła mi się stara umywalka, postanowiłam zrobić mały lifting łazienki. W Cerdesign znalazłam i umywalkę i grzejniki i wannę. Super sklep z produktami wysokiej jakości.

hurtownia farmaceutyczna łódź praca

Wąż

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Wąż »

Kupiłem w Cerdesign płytki jak beton, dzięki którym udało się stworzyć naprawdę fajną ścianę w mojej dużej łazience. Robi wrażenie. U nich znalazłam te płytki najtaniej, dlatego polecam.

Władzia

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Władzia »

No jeśli chodzi o wyposażenie łazienek, to Cerdesign jest miejscem, do którego naprawdę warto zajrzeć. Mają nie tylko ogromny wybór i dobre ceny, nie tylko płytek ceramicznych.

tak dla zdrowia apteki

Całun

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Całun »

Moja opinia jest oczywiście pozytywna. Z czystym sumieniem polecam zakupy w Cerdesign. Kupiłem u nich płytki podłogowe do kuchni i przedpokoju. Zdecydowanie taniej, niż gdziekolwiek indziej.

Zamiń

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Zamiń »

Ja również jestem zadowolonym klientem. Mozaika dekoracyjna skradła moje serce. Bardzo fajny sklep, duży wybór płytek, doskonałe podejście do klienta. Zdecydowanie mogę polecić ten sklep. Warto.

https://mirapolnext.pl/szumis-lena-aplikacja-p-11325.html

Adeliń

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Adeliń »

Nie tylko płytki mają w dobrej cenie. Moim zdaniem na uwagę zasługuje też armatura i ceramika, którą można u nich upolować taniej, niż gdziekolwiek indziej. Polecam.

opuchnięte oczy u dziecka rano

dłużej

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: dłużej »

Remont naszej łazienki wyszedł zdecydowanie taniej niż planowaliśmy, ze względu na to, że odkryłam salon Cerdesign. Mamy od nich płytki podłogowe i płytki ścienne ale też armaturę i ceramikę. Naprawdę polecam, jesteśmy ogromnie zadowoleni.

przeciw grypie leki

Buśko

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Buśko »

Duży wybór i przystępne ceny. Warto zajrzeć nie tylko do działu outlet. Ceramika i armatura również warta uwagi, my dzięki nim zaoszczędziliśmy na remoncie łazienki.

Gośka

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Gośka »

Ja zamówiłam grzejniki z tego sklepu. Bardzo szybka wysyłka, dobrze zabezpieczony towar, jestem zadowolona. Ceny naprawdę kuszące, jakość fajna. Mogę z czystym sumieniem polecić Cerdesign.

Żoja

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Żoja »

Polecam Cerdesign. Mają dobrze wyposażony sklep, ale mają też outlet wyposażenia łazienek, gdzie można kupić np. płytki ceramiczne o połowę taniej. Ja jestem pod wrażeniem.

eśka

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: eśka »

To prawda, że mają sporo artykułów łazienkowych taniej, niż w innych sklepach. Ja kupiłam płytki imitujące kamień do łazienki taniej o 20%. Jakość świetna, pięknie wyglądają. Polecam ten salon.

freśka

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: freśka »

Polecam Cerdesign. Kupiłam u nich płytki do łazienki i bardzo chwalę za szybką realizację mojego zamówienia. W dwa dni płytki były u mnie.

Łabuda

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Łabuda »

Salon płytek ceramicznych naprawdę wart polecenia. Poza dobrymi cenami, warto zauważyć, że na ich stronie można znaleźć również inspiracje remontowe, mi to pomogło podjąć decyzję, jak mam urządzić kuchnię i łazienkę :))

Łaboda

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Łaboda »

Jeśli szukacie salonu łazienek, w którym kupicie tanie płytki, to z czystym sumieniem mogę polecić Cerdesign. Kupiłam u nich naprawdę sporo płytek.

Hroś

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Hroś »

Ja sobie bardzo chwale płytki imitujące beton, wyglądają naprawdę ekstra. Robią świetny klimat. A w tym sklepie jest ich całkiem spory wybór za fajną cenę. Polecam serdecznie.

Dariń

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Dariń »

W mojej kuchni i łazienki są płytki kupione w bardzo dobrej cenie, w outlecie Cerdesign. I muszę przyznać, że wyglądają pięknie. A mozaika dekoracyjna robi wrażenie na wszystkich gościach.

https://mirapolnext.pl/telefon-goclever-quantum-600-czarny-p-2611.html

plaża

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: plaża »

Bardzo dobry salon płytek ceramicznych. Bogaty wybór i dobre ceny asortymentu. Polecam zakup płytek i wyposażenia łazienek u nich.

sprzęt rtv co to

Gabś

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Gabś »

Mnie zainteresowała mozaika dekoracyjna, nawet kilka sztuk takiej mozaiki może zmienić całe wnętrze. Jest naprawdę super. Na stronie CerDesign jest spory wybór wzorów i motywów. Każdy może znaleźć coś co go zainspiruje, oczaruje, zainteresuje. Zdecydowanie polecam firmę.

https://mirapolnext.pl/lalka-hasbro-kraina-lodu-anna-spiewajaca-e6853-p-17443.html

Niłka

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Niłka »

Bardzo dobry salon wyposażenie łazienek. Nie tylko dlatego, że mają bogatą ofertę i płytki ceramiczne w naprawdę dobrej cenie (warto zajrzeć szczególnie w dział outlet). Ale również dlatego, że na ich stronie można znaleźć sporo inspiracji na remont, nie tylko łazienki. Polecam.

https://mirapolnext.pl/lalka-monster-high-boo-york-mouscedes-king-chw61-p-8083.html

Rośka

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Rośka »

Moim zdaniem, jeśli w dobrej cenie chcecie wyremontować kuchnię czy łazienkę, to właśnie adres salonu wyposażenia łazienek Cerdesign jest godnym polecenia miejscem. Mają dział outlet wyposażenia łazienek gdzie naprawdę warto zajrzeć. .

https://mirapolnext.pl/czytnik-e-book-amazon-kindle-paperwhite-czarny-p-15480.html

płetwa

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: płetwa »

Sklep, a właściwie salon wyposażenia łazienek jest idealnym przykładem na to, że jeśli się chce, można znaleźć miejsce, w którym w dobrej cenie kupi się płytki łazienkowe w dobrej cenie, zresztą nie tylko one. Dzięki Cerdesign można naprawdę sporo zaoszczędzic na produktach potrzebnych do remontu łazienki czy kuchni.

Ryśka

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Ryśka »

Ja przyznam, że kupiłam u nich przypadkowo, nie znając wcześniej tego sklepu, ani nie znając opinii. Jednak skusiła mnie naprawdę konkurencyjna cena na produkty do remontu i wyposażenia łazienki takie jak ceramika i armatura. A dodatkowo płytki ceramiczne naprawdę tanie! Polecam ten sklep, ja jestem w szoku, że nie słyszałam o nim wcześniej.

spedra lek

Hało

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Hało »

Warto do nich zajrzeć i to nie tylko dlatego, że mają outlet z płytkami ceramicznymi, gdzie na pewno można sporo zaoszczędzić na zakupach. Po prostu mają świetnej jakości produkty do wyposażenia kuchni i łazienki. . .

Bigń

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Bigń »

ja z CerDesign zamówiłam grzejniki, mozaikę dekoracyjną i armaturę łazienkową. Jestem bardzo zadowolona. Jeśli będę potrzebować czegoś do łazienki to na pewno najpierw u nich będę szukać. Mają we mnie stałego, zadowolonego i szczęśliwego klienta. Polecam sklep bardzo. Na pewno znajdziecie tu coś dla siebie.

Egźa

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Egźa »

Zawsze podobały mi się marmury, ale wiadomo, że tego typu podłogi wiążą się z naprawdę ogromnymi kosztami, na które niestety nie mogłam sobie pozwolić. A nawet jakbym mogła, to chyba i tak zdecydowałabym się jednak na płytki imitujące marmur, które w Cerdesign są w naprawdę genialnej cenie. No i prezentują się również rewelacyjnie.

Ołagin

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Ołagin »

Fajnie, że wszystko do remontu łazienki można kupić w jednym miejscu, ale przede wszystkim sporo zaoszczędzając. Ja dzięki tym oszczędnościom kupiłam sporo fajnych dodatków do łazienki :) A druga sprawa jest taka, że na stronie Cerdesign są też inspiracje remontowe, warto do nich zajrzeć, bo ja podpatrzyłam kilka fajnych rozwiązań.

tabletki ellaone cena

Łucja

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Łucja »

Ekstra płytki cermiczne, naprawdę ogromny wybór, można urządzić łazienkę w dowolnym stylu. Zwłaszcza że Cer Design ma tez mozaikę dekoracyjną, armaturę łazienkową i oświetlenie. Piękne rzeczy, nadające wystrojowi nowy styl, nowe życie. Polecam. .

słabe libido

Karaś

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Karaś »

Ja wybrałam płytki imitujące kamień są naprawdę ekstra. W ogóle wybór płytek jest w tym sklepie naprawdę imponujący. Obsługa klienta robi na mnie wrażenie. Szybkość realizacji zamówienia - błyskawiczna. Jestem zachwycona zakupami w CerDesign. I tym ile inspiracji można u nich znaleźć.

Mniś

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Mniś »

Mnie totalnie urzekły i zafascynowały płytki inspirowane metalem. Są naprawdę wyjątkowe. Nadają mieszkaniu takiego stylu industrialnego. CerDesign ma naprawdę duży wybór świetnych płytek. Można swoje mieszkanie całkowicie zmienić, można mu nadać fantastczny, niepowtarzalny klimat.

Julka Ó.

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Julka Ó. »

Bardzo cenię sobie firmę Cerdesign, potrafią naprawdę zainspirować człowieka, podsunąć super rozwiązania do mieszkania. I nawet ze zwykłego mieszkania w bloku z wielkiej płyty można wyczarować coś magicznego i niespotykanego. Mają świetne płytki ścienne, mozaiki, dekory. Jest w czym wybierać.

buty yetti

Awatar użytkownika
Ida77
Posty: 1
Rejestracja: 23 gru 2020, 0:11

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Ida77 »

Bardzo ładna mozaika dekoracyjna, można wyczarować takie fajne wzory, różne style, różne klimaty. CerDesign to nie tylko sklep, to także fachowe porady. Nawet taki laik jak ja wiele się nauczył od fachowców pracujących w tej firmie.

Awatar użytkownika
Florentyn-61
Posty: 1
Rejestracja: 08 lis 2020, 21:35

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Florentyn-61 »

Dzięki firmie CerDesign wiem już jakie płytki do jakiego pomieszczenia - to dobrze że można uzyskać u nich takie porady. To wiele znaczy dla kogoś kto nie zajmuje się tym na co dzień. Z taką wiedzą łatwiej później rozmawiać z fachowcem, który będzie układał płytki.

pharmaceris multilipidowy krem odżywczy

Awatar użytkownika
Miron91
Posty: 1
Rejestracja: 07 lis 2020, 12:06

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Miron91 »

CerDesign to nie tylko płytki ale także armatura do łazienki i kuchni. Zdecydowanie przy remoncie łazienki nie trzeba szukać nigdzie dalej, wystarczy ten sklep. Duży wybór, dobre ceny, fachowe doradztwo.

holograficzna torba

Awatar użytkownika
jowita_70
Posty: 1
Rejestracja: 07 lut 2021, 5:30

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: jowita_70 »

Mi się bardzo spodobały płytki imitujące drewno. Pracownicy firmy pomogli mi policzyć ile płytek będę potrzebować, dobrali odpowiednie do moich planów. Świetny sklep, jestem bardzo zadowolona. Dobrze że są takie sklepy w których pracują prawdziwi fachowcy.

Awatar użytkownika
bodosław97
Posty: 5
Rejestracja: 08 sty 2020, 23:48

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: bodosław97 »

Ja wybierałem płytki podłogowe, nie umiałem się zdecydować, w końcu pomógł mi pracownik firmy. Dopytał o wszystko, wyliczył ile będę tych płytek potrzebował, doradził które będą najlepszym wyborem. Super firma.

https://mirapolnext.pl/images/opisy/008266/Ksiazka.pdf

Awatar użytkownika
Marcelina91
Posty: 3
Rejestracja: 26 sty 2020, 21:34

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Marcelina91 »

Na stronie CerDesign znalazłam super inspiracje. Czasami sami nie wiemy jak chcemy żeby wyglądało dane pomieszczenie, albo mamy zbyt dużo pomysłów. Fajnie jest zobaczyć niektóre z tych pomysłów gdy są gotowe. I fajnie że firma dzieli się takimi inspiracjami.

biofenac proszek

Awatar użytkownika
szarlota
Posty: 1
Rejestracja: 04 paź 2020, 3:24

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: szarlota »

Na stronie sklepu CerDesign znajdziecie też dział Armatura, na pewno znajdziecie coś dla siebie, dopasowane do Waszego stylu i potrzeb. A jeśli będzie trzeba pracownicy firmy chętnie pomogą w dokonaniu wyboru. Warto im zaufać.

Awatar użytkownika
Marcjana
Posty: 2
Rejestracja: 09 wrz 2020, 9:42

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Marcjana »

W CerDesign znalazłam piękne płytki imitujące marmur. Wyglądają epicko! Super sklep, w którym można znaleźć takie rzeczy, że mieszkanie zmieni się o sto osiemdziesiąt stopni. Mnóstwo inspiracji i fajny wybór różnego rodzaju płytek.

Awatar użytkownika
wiktoryna92
Posty: 1
Rejestracja: 28 gru 2020, 9:12

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: wiktoryna92 »

Ja sobie w tym sklepie znalazłam super wannę: wanna narożna. Wygodna, ładna, funkcjonalna, idealna. Wiedziałam że u nich znajdę to czego potrzebuję. To nie były moje pierwsze zakupy. I na pewno nie ostatnie!

bryce vasco

Awatar użytkownika
tytus82
Posty: 1
Rejestracja: 07 gru 2020, 7:44

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: tytus82 »

Super mozaika dekoracyjna, dobry wybór i przeróżne style tej mozaiki. Do każdego wnętrza można coś znaleźć, dopasować. Szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt ze sprzedającym, bardzo fajne ceny.

normatabs cena

Awatar użytkownika
bona-68
Posty: 2
Rejestracja: 29 kwie 2020, 18:29

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: bona-68 »

Ja zdecydowałam się na płytki imitujące drewno. Chciałam żeby moje mieszkanie robiło od razu wrażenie ciepłego i przytulnego, takie płytki dodają takiego klimatu. A firma CerDesign była bardzo pomocna w wyborze. Dziękuję i polecam.

Awatar użytkownika
Bogumir_81
Posty: 1
Rejestracja: 06 kwie 2021, 9:12

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Bogumir_81 »

Na stronie Cer Design znajdziecie też bardzo fajne porady: https://cerdesign.pl/blog/category/2_porady.html odnośnie urządzenia wnętrz. Warto z nich skorzystać, przygotowali je fachowcy, którzy doskonale znają się na tej robocie.

domy na sprzedaż rynek wtórny łódź

Awatar użytkownika
Mojmira1972
Posty: 2
Rejestracja: 22 lis 2020, 5:32

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Mojmira1972 »

Jeśli szukacie fajnych inspiracji przy urządzaniu wnętrz, to polecam stronę Cerdesign. Na pewno znajdziecie coś co Was uwiedzie. Na przykład płytki cegiełki. Ale też mnóstwo innych takich perełek, których wykorzystanie zmieni Wasze mieszkanie.

Awatar użytkownika
stojan_86
Posty: 2
Rejestracja: 16 wrz 2020, 5:09

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: stojan_86 »

Jeśli nie macie pomysłu jak urządził łazienkę, kuchnię lub salon, to zobaczcie te inspiracje: https://cerdesign.pl/blog/category/3_inspiracje.html Firma CerDesign udostępnia prawdziwe skarby! A płytki czy mozaikę z tych inspiracji na pewno znajdziecie u nich w sklepie.

Awatar użytkownika
Natasza81
Posty: 2
Rejestracja: 20 lut 2020, 13:41

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Natasza81 »

Mi się marzyło, żeby moje mieszkanie miało taki trochę industrialny styl. Dlatego jak znalazłam płytki imitujące beton, natychmiast się zakochałam. Wygląda to nieziemsko. Zdecydowanie polecam sklep CerDesign.

Awatar użytkownika
Marzena
Posty: 3
Rejestracja: 08 paź 2019, 3:01

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Marzena »

W CerDesign można kupić nie tylko płytki czy armaturę ale także oświetlenie. Naprawdę wystarczy ten jeden sklep żeby urządzić całe wnętrze łazienki. Jestem zachwycona, i ich podejściem do klienta i wyborem produktów i tym jak przebiegla cała realizacja zamówienia.

Awatar użytkownika
Aleksy79
Posty: 1
Rejestracja: 11 mar 2021, 23:08

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Aleksy79 »

W takich działach jak armatura, płytki ceramiczne, mozaika dekoracyjna firma CerDesign nie ma sobie równych. Duży wybór, dobre ceny, dobry kontakt ze sklepem, dobre porady od sklepu. Czego chcieć więcej?

Awatar użytkownika
Sedzislawa
Posty: 1
Rejestracja: 13 maja 2021, 4:37

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Sedzislawa »

Bardzo podoba mi się mozaika dekoracyjna, cieszę się że w sklepie CerDesign można znaleźć wiele jej rodzajów i kolorów. Jestem pewna że znajdziecie u nich coś dla siebie, coś co Was oczaruje. To świetne miejsce na tego typu zakupy.

muushi torebki sklep

Awatar użytkownika
Adrian
Posty: 2
Rejestracja: 17 sty 2021, 5:12

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Adrian »

Ja ostatnio kupiłem płytki imitujące drewno, świetnie się sprawdzają przy połączeniu pokoju z kuchnią. Naprawdę fajnie wyglądają i są bardzo funkcjonalne. W CerDesign można znaleźć świetne płytki, a pracownik pomoże Wam wyliczyć ile tego potrzebujecie.

https://mirapolnext.pl/telefon-myphone-hammer-2-pomaranczowy-p-16209.html

Awatar użytkownika
Leoncja
Posty: 2
Rejestracja: 17 mar 2021, 10:32

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Leoncja »

Chętnie robię zakupy w CerDesign, ostatnio szaleję w dziale armatura, ale wciąż zachwyca mnie szeroki wybór płytek ceramicznych, mozaiki dekoracyjnej itp. Naprawdę jestem bardzo zadowolona gdy mogę coś u nich powybierać. Super miejsce.

coś uspokajającego

Awatar użytkownika
sobiesław1989
Posty: 1
Rejestracja: 28 gru 2020, 13:08

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: sobiesław1989 »

Ja trafiłem do tego sklepu przypadkiem, gdy szukałem czegoś takiego jak płytki imitujące kamień, ale bardzo się cieszę że tu trafiłem. Wybór jest super, kontakt ze sklepem wręcz wzorowy. Cieszę się że do nich trafiłem.

Awatar użytkownika
ada75
Posty: 3
Rejestracja: 18 mar 2020, 6:21

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: ada75 »

Super są płytki inspirowane metalem w CerDesign. Naprawdę potrafią zrobić ekstra klimat. Jeśli ktoś oczywiście lubi takie industrialne wnętrza. Ja uwielbiam. Dlatego CerDesign był moim pierwszym wyborem przy wyborze płytek.

Awatar użytkownika
Radomir62
Posty: 1
Rejestracja: 24 maja 2021, 6:07

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Radomir62 »

W Cer Design nie tylko zrobicie zakupy, ale możecie dowiedzieć się wielu potrzebnych przy remoncie rzeczy. Na przykład: Jak obliczyć ilość potrzebnych płytek. Firma dzieli się swoją wiedzą, co dla mnie jest dodatkowym ich plusem.

Awatar użytkownika
Dacjusz-82
Posty: 1
Rejestracja: 22 lut 2021, 2:49

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Dacjusz-82 »

Tak porady firmy są naprawdę inspirujące. Ja się dowiedziałem np: Jakie płytki do jakiego pomieszczenia Niby takie rzeczy się wie, a jednak można się zaskoczyć. Firma jest godna polecenia i pracują w niej prawdziwi fachowcy.

Awatar użytkownika
alina-74
Posty: 2
Rejestracja: 26 wrz 2020, 9:13

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: alina-74 »

Bardzo fajna mozaika dekoracyjna - naprawdę jest w czym wybierać. Cer Design to firma rzetelna, z dobrym podejściem do klienta, potrafiąca doradzić a nawet zainspirować. Warto robić u nich zakupy.

tabletki na rozwolnienie bez recepty

Awatar użytkownika
Ida1963
Posty: 1
Rejestracja: 26 lut 2021, 4:54

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Ida1963 »

Dział ceramika również jest godny tego żeby się z nim zapoznać. Jasne, że najfajniejsze mają płytki, zwłaszcza te imitujące drzewo, metal czy beton - super klimatyczne i ogromny wybór. Ale ogólnie firma naprawdę stoi na wysokim poziomie.

Liśka

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Liśka »

Ależ się cieszę, że trafiłam do tego salonu łazienek. Bardzo pozytywnie zaskoczyły mnie ceny i płytek ściennych i łazienkowych. Szczególnie warto uwagi jest dział outlet łazienkowy gdzie mają nawet połowę taniej płytki i inne akcesoria potrzebne do remontu łazienki.

jeansy cabarette

Awatar użytkownika
filip_80
Posty: 1
Rejestracja: 19 lut 2021, 15:32

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: filip_80 »

Bardzo fajny wybór płytek, na przykład płytki inspirowane metalem. Do tego naprawdę atrakcyjne ceny. Aż nie można się oprzeć i chce się kupować. Można naprawdę fajnie zmienić swoje mieszkanie.

https://mirapolnext.pl/figurka-funko-pop-422-dark-phoenix-x-men-p-16562.html

Awatar użytkownika
Gawel
Posty: 2
Rejestracja: 20 sty 2020, 8:32

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Gawel »

Na stronie sklepu CerDesign można znaleźć nie tylko świetne płytki ceramiczne ale także porady i inspiracje. można znaleźć pomysły na aranżację łazienki, kuchni czy salonu. Naprawdę warto.

https://mirapolnext.pl/laptop-acer-aspire-f15-f5-573g-55y0-p-8186.html

Awatar użytkownika
Kanimir
Posty: 2
Rejestracja: 27 wrz 2020, 19:05

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Kanimir »

Znalazłem u nich płytki imitujące beton - są świetne. Ekstra wyglądają w salonie. A jeśli marzycie o takim bardzo surowym wnętrzu to mają również płytki inspirowane metalem. Zdecydowanie fajny sklep.

https://mirapolnext.pl/wieza-philips-mcm2250-p-1526.html

Awatar użytkownika
babeta77
Posty: 1
Rejestracja: 15 maja 2021, 19:33

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: babeta77 »

Znalazłam u nich fajne inspiracje na przykład: zabudowa kominka z płytek. Naprawdę mają świetne pomysły i każdy może znaleźć coś dla siebie. Czy podoba mu się styl ciepły, dużo drewna, czy industrialny i surowy.

Awatar użytkownika
Otto82
Posty: 2
Rejestracja: 25 sty 2020, 21:58

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Otto82 »

Bardzo mi się spodobała mozaika dekoracyjna. Można z niej stworzyć prawdziwe cuda w domu. Zarówno w łazience jak i w kuchni. Fajny sklep, fajny wybór i fajne ceny. Polecam.

detox organizmu preparaty

Awatar użytkownika
łucja-67
Posty: 2
Rejestracja: 15 kwie 2020, 8:59

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: łucja-67 »

Duży wybór naprawdę ciekawych wzorów i styli jeśli chodzi o płytki ceramiczne. Jestem bardzo zadowolona że znalazłam ten sklep. Jest idealny kiedy robi sie remont w domu. Można tu znaleźć naprawdę fajne płytki.

Awatar użytkownika
marika
Posty: 1
Rejestracja: 21 mar 2021, 12:28

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: marika »

Optymalizacja procesów oczyszczania i uzdatniania - to zleciliśmy firmie Antidotum. Świetna współpraca i pełne zaufanie do tej firmy. Pełna fachowość po ich stronie.

zinaxin zamiennik

Awatar użytkownika
Abel
Posty: 2
Rejestracja: 18 maja 2020, 21:59

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Abel »

Ja jestem zadowolony że firma Antidotum prowadzi u mnie Nadzór nad eksploatacją oczyszczalni. Wiedzą o co chodzi, ja jestem spokojny bo wierzę w ich wiedzę i doświadczenie. Polecam współpracę z tą firmą.

Awatar użytkownika
walentyna_79
Posty: 1
Rejestracja: 09 cze 2021, 5:40

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: walentyna_79 »

Kupowałam u nich nie tylko płytki czy mozaikę dekoracyjną ale także grzejniki czy ceramikę. Wszystko było dobrej jakości, wybór jest spory, a komunikacja z nimi wręcz wzorowa.

vogel sklep

Awatar użytkownika
Nika
Posty: 2
Rejestracja: 19 lis 2019, 22:37

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Nika »

Zawsze mi się podobała mozaika dekoracyjna, ale nie miałam wizji jak ją wkomponować do swojego mieszkania. Na stronie CerDesign znalazłam wiele inspiracji. Jestem wdzięczna firmie za te inspiracje.

perkusje elektroniczne używane

Awatar użytkownika
Polianna1994
Posty: 1
Rejestracja: 23 mar 2021, 16:06

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Polianna1994 »

Chemia standardowa kupowana w tej firmie spełnia wszystkie moje oczekiwania. Jest dokładnie taka jakiej oczekuję i jakiej potrzebuję. Solidna firma z bogata ofertą.

https://mirapolnext.pl/ciastolina-hasbro-play-doh-b3417-samochod-z-lodami-p-15777.html

Awatar użytkownika
Adrian_75
Posty: 2
Rejestracja: 23 lis 2020, 3:54

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Adrian_75 »

Mogę polecić części do oczyszczalni z tej firmy, naprawdę się sprawdzają, są bardzo fajnie przemyślane, są trwałe i sprawne. W ogóle firma Antidotum jest godna polecenia: ogromna wiedza i doskonały kontakt z klientem.

https://mirapolnext.pl/dmuchawa-spalinowa-do-lisci-ryobi-rbv26b-p-19403.html

Awatar użytkownika
Martyna1984
Posty: 1
Rejestracja: 04 sty 2021, 21:40

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Martyna1984 »

Znalazłam u nich płytki imitujące marmur, zainspirowało mnie to przy remoncie domu. Fajna sprawa. Można nadać mieszkaniu zupełnie nowy klimat. Firma jest rzetelna i słowna. Szybka realizacja zamówienia.

Awatar użytkownika
laurencjusz-72
Posty: 1
Rejestracja: 04 kwie 2021, 10:56

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: laurencjusz-72 »

Doradztwo technologiczne tej firmy jest nieocenione. Myślę że sami w firmie nie poradzilibyśmy sobie z budową i eksploatacją oczyszczalni. Bez pomocy nie dalibyśmy rady. Polecam współpracę z nimi.

diamilla tabletki

Awatar użytkownika
Oliwia78
Posty: 1
Rejestracja: 27 sty 2021, 15:22

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Oliwia78 »

Zupełnie nie wiedziałam jakie płytki podłogowe wybrać, firma CerDesign doradziła mi, wyjaśniła jakie płytki nadają się do jakiego pomieszczenia, pokazała możliwości, pokazała jak prezentować się będą duże i mniejsze płytki. Super.

maxon

Awatar użytkownika
Genowefa-72
Posty: 1
Rejestracja: 17 cze 2021, 2:11

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Genowefa-72 »

Bardzo fajny i duży wybór jeśli chodzi o płytki ceramiczne czy mozaikę dekoracyjną. Można naprawdę znaleźć coś dla siebie, w stylu jaki najbardziej nam odpowiada. Fajny sklep. Polecam serdecznie.

Awatar użytkownika
Abel60
Posty: 2
Rejestracja: 21 sie 2020, 6:03

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Abel60 »

Moje serce zdobyli gdy zobaczyłam płytki imitujące kamień. Są niesamowite, genialnie robią klimat Płytki są fajnej jakości, są w fajnych cenach i można naprawdę znaleźć prawdziwe perełki. Polecam sklep Cer-Design.

Awatar użytkownika
adam
Posty: 2
Rejestracja: 22 lip 2020, 16:58

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: adam »

Zawsze mi się podobała mozaika dekoracyjna, ale nie miałem pomysłu jak ją wkomponować w moje mieszkanie. Firma CerDesign nie tylko sprzedaje płytki, ale pokazuje też możliwości jak je wykorzystać, dzieli się inspiracjami.

Awatar użytkownika
sabrina1983
Posty: 1
Rejestracja: 08 maja 2021, 13:14

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: sabrina1983 »

W tym sklepie znajdziecie tutaj takie rzeczy jak płytki ceramiczne, armatura, grzejniki czy ceramika, /jest w czym wybierać. Jakość produktów jest bardzo ok, ceny są więcej niż fajne, obsługa klienta - super.

Awatar użytkownika
nadia70
Posty: 1
Rejestracja: 29 mar 2021, 5:13

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: nadia70 »

Kupiłam u nich płytki podłogowe: wszystko w jak najlepszym porządku. Dlatego na pewno to u nich będę kupować płytki do łazienki czy do obudowy kominka. Są naprawdę dobrą firmą. Umieją i doradzić i zainspirować.

Awatar użytkownika
Leka69
Posty: 1
Rejestracja: 07 lut 2021, 21:00

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Leka69 »

Polecam sklep CerDesign i ich płytki ceramiczne - są bardzo dobrej jakości, są w różnych stylach. Można stworzyć i dom w stylu skandynawskim i industrialnym. Jak się chce.

Awatar użytkownika
abdon_87
Posty: 2
Rejestracja: 09 lut 2021, 15:40

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: abdon_87 »

Polecam płytki ścienne z firmy Cerdesign, ale także płytki łazienkowe czy kuchenne. Te imitujące drewno i te inspirowane metalem. Watro u nich kupować. Opłaca się.

Awatar użytkownika
paulina-92
Posty: 1
Rejestracja: 16 mar 2021, 2:24

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: paulina-92 »

U nich sa nie tylko płytki ceramiczne, ale także armatura, grzejniki czy oświetlenie. Spokojnie można dostać wiele rzeczy potrzebnych przy urządzaniu wnętrz, zwłaszcza łazienki. Ceny mają bardzo atrakcyjne a realizacja zamówienia jest dosyć szybka.

odbłyśnik asymetryczny

Awatar użytkownika
Marcela
Posty: 2
Rejestracja: 08 sie 2020, 13:25

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Marcela »

Dla mnie niesamowitym odkryciem sa płytki imitujące marmur. Zakochałam się w nich od pierwszego wejrzenia. Bardzo fajnie skomponowały się z moim mieszkaniem. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.

leki w cukrzycy typu 2

Awatar użytkownika
henrieta1984
Posty: 1
Rejestracja: 25 lip 2021, 1:41

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: henrieta1984 »

Ja jestem team mozaika dekoracyjna. Zdecydowanie polecam każdemu. Takie małe dodatki a mogą zmienić całe mieszkanie. Polecam CerDesign, to świetny sklep.

Awatar użytkownika
teodora1996
Posty: 1
Rejestracja: 05 sie 2021, 11:43

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: teodora1996 »

Bardzo fajnie że mają w swoim asortymencie kategorię płytki porcelanosa, są niezwykłe, bardzo artystyczne, oryginalne. Naprawdę warto kupić takie płytki, warto robić zakupy w Cer Design.

Awatar użytkownika
Lilianna1996
Posty: 1
Rejestracja: 07 cze 2021, 18:48

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Lilianna1996 »

Fajne płytki ceramiczne, mozaika dekoracyjna, płytki imitujące beton czy inspirowane metalem. Cieszę się, że trafiłam do tego sklepu. Znalazłam tu wszystko czego szukałam.

Awatar użytkownika
roksana_89
Posty: 1
Rejestracja: 26 mar 2021, 6:24

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: roksana_89 »

Kupowałam u nich i płytki ścienne i płytki podłogowe. Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybka, wręcz błyskawiczna realizacja zamówień. Duży wybór dobrej jakości produktów. Ogólnie: sklep na medal.

Awatar użytkownika
Bogna
Posty: 1
Rejestracja: 22 maja 2021, 0:22

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Bogna »

Zdecydowanie polecam płytki porcelanosa. Można wybrać z naprawdę wielu wzorów. Super jakość płytek. Są tez po prostu ładne, wyjątkowe. Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Serdecznie polecam.

Awatar użytkownika
Efrem-97
Posty: 1
Rejestracja: 15 maja 2021, 12:08

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Efrem-97 »

Jeśli podoba Wam się mozaika dekoracyjna, to CerDesign jest sklepem dla Was. Mają naprawdę fantastyczny wybór mozaiki, płytek, armatury czy oświetlenia. Wszystko dla łazienki.

psp fat cena

Awatar użytkownika
Albin-69
Posty: 1
Rejestracja: 02 mar 2021, 10:26

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Albin-69 »

Piękne, oryginalne i wyjątkowe płytki porcelanosa, ale nie tylko. Ujęła mnie także mozaika dekoracyjna. Fajny sklep, bardzo bogaty asortyment, dobry kontakt z biurem obsługi. Szczerze polecam.

Awatar użytkownika
Agapit_67
Posty: 1
Rejestracja: 10 cze 2021, 1:36

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Agapit_67 »

Bardzo polecam płytki imitujące beton, robią naprawdę niesamowity klimat w domu. Można stworzyć wspaniałe industrialne wnętrze. Super sprawa. Sklep CerDesign jest spoko.

Awatar użytkownika
Tymora
Posty: 1
Rejestracja: 27 maja 2021, 3:33

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Tymora »

Piękna mozaika dekoracyjna, firma CerDesign zainspirowała mnie do zmian w domu. Jestem bardzo wdzięczna, bo teraz jest w nim bajowo. Bardzo polecam ten sklep. Jest bardzo warto polecenia.

Awatar użytkownika
bartłomieja
Posty: 1
Rejestracja: 25 maja 2021, 10:24

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: bartłomieja »

Zdecydowanie polecam firmę CerDesign i płytki porcelanosa które można u nich kupić. Są bardzo fajna, dobrej jakości, nawet pokusiłbym się o twierdzenie że wybitnej. Fajna firma, fajne ceny. Warto.

Awatar użytkownika
sara72
Posty: 1
Rejestracja: 16 mar 2021, 1:16

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: sara72 »

Znalazłam u nich mnóstwo inspiracji i pomysłów jak urządzić swoje mieszkanie. Jestem za to wdzięczna. Większość potrzebnych rzeczy do łazienki kupiłam właśnie u nich, płytki ceramiczne, armaturę, oświetlenie. Jestem bardzo zadowolona z tych zakupów. Mogę ich z czystym sumieniem polecić.

Awatar użytkownika
Róża_76
Posty: 1
Rejestracja: 22 sie 2021, 20:26

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Róża_76 »

Mają super płytki imitujące drewno - genialne. W ogóle świetny wybór płytek. Jestem mega zadowolona z zakupów u nich. Znalazłam wszystko o czym marzyłam jeśli chodzi o płytki i ceramikę.

Awatar użytkownika
Anzelma1978
Posty: 1
Rejestracja: 01 kwie 2021, 5:53

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Anzelma1978 »

Chciałam kupić płytki ceramiczne i nie bardzo wiedziałam na co się zdecydować. Firma CerDesign dała mi mnóstwo inspiracji, służyła radą i informacjami. Bardzo się cieszę że trafiłam właśnie na nich.

Awatar użytkownika
inka-94
Posty: 1
Rejestracja: 10 kwie 2021, 16:45

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: inka-94 »

Jeśli szukacie super płytek, to zwróćcie uwagę na płytki porcelanosa - są przepiękne, bardzo oryginalne, wyjątkowe. Jestem bardzo zadowolona, moje mieszkanie dzięki tym płytkom nabrało charakteru. Polecam CerDesign.

Awatar użytkownika
Bert1988
Posty: 1
Rejestracja: 18 cze 2021, 2:50

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Bert1988 »

W temacie mozaika dekoracyjna są bezkonkurencyjni. Super wybór, piękna mozaika, można wyczarować naprawdę fajne rzeczy w domu. Czy to kuchnia czy łazienka - super wybór mozaiki. No i można znaleźć fajne inspiracje.

Awatar użytkownika
Kastor63
Posty: 1
Rejestracja: 13 wrz 2021, 3:20

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Kastor63 »

Płytki porcelanosa - znacie? Jeśli nie, koniecznie poznajcie. Są najlepsze, naprawdę wyjątkowe, bardzo oryginalne. Jeśli nie macie pomysłu jakie płytki kupić do siebie do domu, wybierzcie właśnie te. W CerDesign je na pewno znajdziecie.

Awatar użytkownika
lesław-96
Posty: 1
Rejestracja: 18 maja 2021, 10:14

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: lesław-96 »

Jeśli stoicie przed wyborem płytek do mieszkania, koniecznie zwróćcie uwagę na ofertę firmy CerDesign, płytki ceramiczne, płytki imitujące drewno, płytki inspirowane metalem. Dla każdego coś miłego. Polecam.

skurcz łydki ból

Awatar użytkownika
Tekla
Posty: 1
Rejestracja: 26 kwie 2021, 17:57

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Tekla »

Dla mnie Cer Design to świetna firma. Kupiłam u nich płytki porcelanosa. Ale nie tylko te mają naprawdę wyjątkowe. Ogólnie duży wybór takich rzeczy plus armatura, oświetlenie itp. Polecam ich.

https://mirapolnext.pl/karta-pamieci-sandisk-ultra-32gb-cl10-80mb-s-p-9824.html

Awatar użytkownika
Janina_92
Posty: 1
Rejestracja: 24 sie 2021, 16:25

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Janina_92 »

Według mnie firma CerDesign to nie tylko świetnej jakości płytki ceramiczne, ale tez ogrom porad i inspiracji jak urządzić swoje mieszkanie. Czerpię z nich garściami. Wam też to doradzam.

Awatar użytkownika
Albina-94
Posty: 1
Rejestracja: 13 lip 2021, 5:06

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Albina-94 »

Lubię robić zakupy w CerDesign. Strasznie mi się podobają płytki imitujące beton. Wyglądają genialnie na ścianie. Bardzo mi odpowiada taki styl. Trochę industrialny. Super że trafiłam na tę firmę.

Awatar użytkownika
herakliusz
Posty: 1
Rejestracja: 15 sie 2021, 14:28

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: herakliusz »

Polecam firmę CerDesign, warto u nich robić zakupy. Różnego rodzaju płytki do kuchni, łazienki. Bardzo dobry wybór, super jakość, dobre ceny, szybka realizacja. Zdecydowanie warto robić u nich zakupy.

sopcast mecze siatkówka

Awatar użytkownika
kilian91
Posty: 1
Rejestracja: 24 wrz 2021, 22:25

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: kilian91 »

Jeśli zależy Wam na fajnych płytkach, zdecydujecie się na płytki porcelanosa dostępne w CerDesign. To dobrej jakości produkt w fajnym sklepie, w którym można znaleźć naprawdę prawdziwe perełki jeśli chodzi o ceramikę i armaturę.

mosty kablowe

Awatar użytkownika
tulimira_84
Posty: 1
Rejestracja: 03 wrz 2021, 9:41

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: tulimira_84 »

Marzy Wam się oryginalne mieszkanie? W Cer Design znajdziecie mnóstwo fajnych płytek, chociażby płytki imitujące beton. Możecie wyczarować z tego fajny styl. Polecam ten sklep.

Awatar użytkownika
Niecisław77
Posty: 1
Rejestracja: 05 wrz 2021, 5:31

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Niecisław77 »

CerDesign to nie tylko sklep z płytkami. Jasne kupicie tu i płytki ceramiczne i mozaikę dekoracyjną. Ale znajdziecie u nich także rady, pomoc i inspiracje odnośnie remontu czy wykończenia. Polecam.

Awatar użytkownika
mieszko_63
Posty: 1
Rejestracja: 01 wrz 2021, 8:43

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: mieszko_63 »

Kupuję u nich takie rzeczy jak ceramika, armatura, płytki. Jeśli tylko potrzebuję coś z tych rzeczy od razu wybieram ten sklep. Są świetni. Mają duży wybór i naprawdę fajne ceny.

Awatar użytkownika
Zygmunt_82
Posty: 1
Rejestracja: 06 maja 2021, 20:21

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Zygmunt_82 »

Cer Design to świetny salon płytek ceramicznych. Ogromny wybór, mozna znaleźć mnóstwo inspiracji i pomysłów. Dobre ceny, wysoka jakość. Zdecydowanie polecam ten sklep.

Awatar użytkownika
Stefania_95
Posty: 1
Rejestracja: 04 wrz 2021, 15:18

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Stefania_95 »

Płytki porcelanosa jakie znalazłam w tym sklepie są naprawdę fantastyczne, bardzo mnie zainspirowały, teraz moja kuchnia jest spełnieniem moich marzeń. Polecam Wam ten sklep, znajdziecie w nim piękne rzeczy.

Awatar użytkownika
magda1990
Posty: 1
Rejestracja: 13 paź 2021, 18:29

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: magda1990 »

Wypatrzyłam sobie u nich płytki imitujące beton, płytki inspirowane metalem i płytki imitujące kamień - jeszcze nie mogę się zdecydować które wybrać,a le na pewno to będę któreś z tych co wymieniłam. Polecam ten sklep.

Awatar użytkownika
Jozef_78
Posty: 1
Rejestracja: 04 paź 2021, 19:04

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Jozef_78 »

Jeśli szukacie ceramiki, płytek ceramicznych lub interesuje Was armatura to zdecydowanie sklep CerDesign jest dla Was. Znajdziecie tu produkty wysokiej jakości za fajne, konkurencyjne ceny.

Awatar użytkownika
Mirka1964
Posty: 1
Rejestracja: 23 cze 2021, 12:03

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Mirka1964 »

Polecam Wam sklep CerDesign, znajdziecie w nim np. płytki porcelanosa, ale też porady i inspiracji dotyczące wykańczania wnetrz. Bardzo ich cenię. Są moim pierwszym wyborem w temacie płytek.

Awatar użytkownika
sedzislawa-66
Posty: 1
Rejestracja: 17 maja 2021, 7:42

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: sedzislawa-66 »

CerDesign to przede wszystkim salon płytek, ale nie tylko. To także miejsce, które inspiruje. Firma, która potrafi doradzić, podpowiedzieć rozwiązania. Jestem zadowolona że znam ten sklep.

z-wave fibaro home center 2 system

Awatar użytkownika
Norman_94
Posty: 1
Rejestracja: 11 cze 2021, 1:41

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Norman_94 »

Jeśli szukacie dobrego sklepu z płytkami, ceramiką albo interesuje Was armatura, to sklep CerDesign jest z pewnością dobrym miejscem na tego typu zakupy. Fajny wybór, dobra jakość i sprawdzony, uczciwy sklep. Bardzo polecam.

Awatar użytkownika
Damroka1996
Posty: 1
Rejestracja: 12 cze 2021, 9:19

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Damroka1996 »

Długo nie mogłam zdecydować się na płytki do kuchni, wszystko już było wybrane, a płytek jak nie było tak nie było. W końcu trafiłam na płytki porcelanosa w tym sklepie i z miejsca się zakochałam. Wiedziałam że to jest to. Jeśli macie podobny dylemat do mojego - serdecznie polecam te płytki.

Awatar użytkownika
petronia-84
Posty: 1
Rejestracja: 24 paź 2021, 16:13

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: petronia-84 »

Chcecie mieć fajne, oryginalne płytki w domu? Wybierzcie płytki porcelanosa z tego sklepu. To naprawdę świetne płytki, które sprawią że Wasze mieszkanie będzie wyjątkowe. Moje takie jest i bardzo je kocham.

Awatar użytkownika
Keira_81
Posty: 1
Rejestracja: 21 wrz 2021, 14:34

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Keira_81 »

Właśnie u nich znalazłam płytki, które totalnie mnie ujęły. Płytki imitujące kamień. Firma dobrze potrafiła mi doradzić co wybrać, na co się zdecydować, wysłuchali mnie i dobrali płytki tak żebym była naprawdę zadowolona. Polecam bardzo.

Awatar użytkownika
Dzemil
Posty: 1
Rejestracja: 07 sie 2021, 15:35

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Dzemil »

Ja także kupowałam u nich różnego rodzaju płytki. Płytki podłogowe, ścienne a także takie zewnętrzne na schody odporne na temperaturę. To świetne miejsce na takie zakupy. Ceny bardzo korzystne a czas realizacji zamówienia - zaskakujący.

Awatar użytkownika
Radomira_63
Posty: 1
Rejestracja: 15 sie 2021, 18:19

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Radomira_63 »

Polecam sklep CerDesign, znajdziecie w nim i armaturę i ceramikę i płytki podłogowe i ścienne. Ogromny wybór artykułów w pierwszorzędnej jakości. Dobre ceny to także miły dodatek. Szczerze polecam ten sklep.

Awatar użytkownika
otniel-78
Posty: 1
Rejestracja: 30 wrz 2021, 14:48

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: otniel-78 »

Nie mam do czego się przyczepić jeśli chodzi o ten sklep: świetne ceny, szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt z biurem obsługi klienta - wszystko co potrzebne do dobrych zakupów. Płytki ceramiczne bardzo dobrej jakości. Polecam.

Awatar użytkownika
Slawa_67
Posty: 1
Rejestracja: 20 cze 2021, 18:04

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Slawa_67 »

Również i ja jestem zadowolonym klientem CerDesign. Spodobały mi się płytki inspirowane metalem, płytki imitujące beton i płytki imitujące drewno. Teraz tylko potrzebuję inspiracji jak je połączyć w jedną całość :)

Awatar użytkownika
Gustaw71
Posty: 1
Rejestracja: 13 sie 2021, 16:26

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Gustaw71 »

Dzięki nim wiem jak obudować płytkami kominek w salonie, dali mi informacje i inspiracje - to świetny sklep i jeśli chodzi o płytki to mają ogromny ich wybór. Płytki imitujące kamień - bardzo fajne. Idealne dla mnie.

Awatar użytkownika
honorata_91
Posty: 1
Rejestracja: 13 paź 2021, 6:18

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: honorata_91 »

Gdybyście szukali naprawdę fajnych płytek do swojego domu, to w CerDesign znajdziecie płytki porcelanosa. Są wyjątkowe i można je układać bezfugowo. To naprawdę dobry wybór, będziecie zadowoleni.

Awatar użytkownika
letycja
Posty: 1
Rejestracja: 12 gru 2021, 12:53

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: letycja »

Jeśli chodzi o płytki ceramiczne to CerDesign jest dokładnie tym miejscem, którego szukaliście. Mają ogromny wybór płytek: do kuchni, do jadalni, do łazienki. Dobra jakość, rozsądne ceny i każdy znajdzie coś dla siebie. Bez względu na to na jaki styl mieszkania postawicie, w tym sklepie znajdziecie dobre płytki.

Awatar użytkownika
beatrycze1981
Posty: 1
Rejestracja: 09 gru 2021, 23:00

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: beatrycze1981 »

Ja znalazłam u nich wspaniałe płytki porcelanosa - są naprawdę wyjątkowe. To prawdziwa kwintesencja luksusu i stylu. Dla mnie nie ma lepszych, ładniejszych, bardziej dopracowanych płytek. Super że CerDesign ma te płytki w swojej ofercie. Widać że to dobry sklep.

Awatar użytkownika
celestyn-97
Posty: 1
Rejestracja: 06 gru 2021, 23:43

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: celestyn-97 »

Jeśli szukacie dobrego salonu z płytkami do domu, to CerDesign to miejsce, które chcecie poznać. Mają naprawdę fajne rzeczy, na przykład płytki inspirowane metalem. Znalazłem tu wszystko czego potrzebowałem, żeby urządzić swój warsztat. Serdecznie polecam.

Awatar użytkownika
kama
Posty: 1
Rejestracja: 13 sie 2021, 13:04

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: kama »

Bardzo polecam ten sklep, znalazłam tu płytki imitujące beton czy drewno - bardzo mi się podobają. Jakościowo mnie pozytywnie zaskoczyły, ich wykonanie jest staranne. Sklep ma dobre ceny, duży wybór nie tylko płytek, ale także dostępna jest armatura czy ceramika. Polecam.

Awatar użytkownika
anita_82
Posty: 1
Rejestracja: 28 wrz 2021, 23:16

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: anita_82 »

Ja także jestem zadowolonym klientem tego sklepu, płytki imitujące marmur świetnie wyglądają na moim holu. Jestem zadowolona, że wybrałam właśnie ten sklep, umieli mi doradzić, umieli opowiedzieć o produkcie, umieli zainspirować. To się bardzo ceni :)

Awatar użytkownika
Dorota1963
Posty: 1
Rejestracja: 30 lip 2021, 7:41

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Dorota1963 »

Wiecie co, my budujemy nasz dom na tyle, na ile się da własnymi siłami i bez kredytu, więc nie będę ukrywać, szukamy oszczędności gdzie się da, dlatego ogromnie się cieszę, że znajomi polecili nam ten outlet płytek ceramicznych Cerdesign, bo okazało się, że bardzo podobne płytki do tych, które mieliśmy upatrzone tutaj było 30% taniej. Naprawdę sporo!

Awatar użytkownika
Serwacy_61
Posty: 1
Rejestracja: 17 sie 2021, 3:19

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Serwacy_61 »

Zamówiłem płytki podłogowe. Jestem bardzo zadowolony. Żonie zamarzyły się płytki imitujące drewno, wiecie, tak popularne w ostatnim czasie, ale szczerze mówiąc, ceny w sklepach były dość zawyżone, w Cerdesign nieco niższe, a przy ilości jaką musieliśmy kupić oszczędność jest już znaczna.

Awatar użytkownika
Noemi_60
Posty: 1
Rejestracja: 20 lis 2021, 2:39

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Noemi_60 »

Jak to mówią słowa pewnej reklamy "skoro nie widać różnicy, to po co przepłacać" i uważam, że tak powinien być tez reklamowany ten salon płytek ceramicznych. Zresztą, kupicie u nich nie tylko płytki, to moim zdaniem jest bardziej salon wyposażenia łazienek i kuchni.

Awatar użytkownika
Iwon74
Posty: 1
Rejestracja: 11 wrz 2021, 0:18

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Iwon74 »

Mają świetne ceny, to prawda. Ale ja dodałabym jeszcze fakt, że asortyment jest bogaty, jest w czym wybierać, naprawdę mają sporo tych płytek. Ja szukałam mozaiki, która rzuciła mi się w oczy w jednym z magazynów. Super, że udało się trafić na nią właśnie w Cerdesign, ta kolekcja to płytki porcelanosa.

Awatar użytkownika
Hadriana72
Posty: 1
Rejestracja: 07 wrz 2021, 6:44

Re: cerdesign.pl opinie

Post autor: Hadriana72 »

Wprawdzie jeszcze nie kupowałam nic w Cerdesign, ale dostałam namiary na ten salon łazienkowy od znajomych, którzy właśnie u nich kupili wszystkie płytki do swojego nowego domu. Nas czeka remont w przyszłym roku, sporo do zmiany, a że na całe jedno piętro na podłogę chcemy położyć płytki podłogowe, to przydadzą się konkurencyjne ceny.

ODPOWIEDZ