musashi.com.pl - opinie

Różności. Tu możesz zapytać o wszystko, na co nie znalazłeś odpowiedzi w pozostałych kategoriach.
Awatar użytkownika
Noklis
Posty: 45
Rejestracja: 16 wrz 2019, 22:30

musashi.com.pl - opinie

Post autor: Noklis »

Cześć!
Szukam ciekawej książki do przeczytania, ale również na prezent dla znajomego który jest zafascynowany kulturą dalekiego wschodu i dokładnie chodzi mi tutaj o Japonię. Dlatego przeglądając różne pozycje trafiłem na Miyamoto Musashi https://musashi.com.pl/ księgę pięciu kręgów na temat starych sztuk walki. Co sądzicie i czy może ktoś już z Was czytał? :)

https://victoriavynn.com/akcesoria/

Awatar użytkownika
Robert09
Posty: 99
Rejestracja: 22 paź 2019, 15:20

Re: musashi.com.pl - opinie

Post autor: Robert09 »

Książka https://musashi.com.pl/ to zdecydowanie pozycja do sprawdzenia :) Przede wszystkim dla osób które interesują się japońska kulturą oraz sztuką walki, ale jednocześnie kodeksem który obowiązywał. Ta pozycja przede wszystkim uczy jak należy postępować w codziennym życiu i jakich zasad się trzymać, aby nie popełniać wielu błędów. Na pewno sprawdzi się super jako prezent

Awatar użytkownika
Mozzi
Posty: 39
Rejestracja: 25 paź 2019, 8:10

Re: musashi.com.pl - opinie

Post autor: Mozzi »

Czytałem i również polecam, książka bardzo ciekawa i fajnie że jednocześnie przenosi wiele wskazówek które warto zastosować w swoim codziennym życiu oraz rozwiązywaniu problemów.

proporczyki cena

Awatar użytkownika
Pawel45
Posty: 1
Rejestracja: 04 sty 2020, 17:42

Re: musashi.com.pl - opinie

Post autor: Pawel45 »

A sprawdzaliście już cytaty z tej książki na stronie https://musashi.com.pl/ jeśli nie to warto się zagłębić :) Jak dla mnie numer jeden to - "Weź sobie do serca to, że rolą samuraja jest wprowadzać w życie zasady Prawa Wojennego z całą świadomością, iż dzisiaj zwycięża siebie wczorajszego, jutro zwycięży słabszego, aby później odnieść zwycięstwo nad lepszym od siebie." Jak widzisz książkę po prostu trzeba przeczytać!

Awatar użytkownika
Tobisz
Posty: 1
Rejestracja: 16 lis 2019, 23:59

Re: musashi.com.pl - opinie

Post autor: Tobisz »

Nie tak dawno, nawet znajomy mi ją polecał. Ciągle na nią trafiam to chyba znak, że trzeba będzie zamówić i na nadchodzącym urlopie przeczytać

meblościanka czarno biała

Awatar użytkownika
Macius
Posty: 1
Rejestracja: 06 sty 2020, 19:48

Re: musashi.com.pl - opinie

Post autor: Macius »

Mnie zawsze interesowała Japonia, ich sztuki walki i mądrości jakie niesie za sobą takie postępowanie. Dlatego https://musashi.com.pl/ to super pozycja dla fanów ich kultury, ale również osób które szukają dodatkowej motywacji do działania i chcą coś w sobie zmienić na lepsze.

venta airwasher opinie
Ostatnio zmieniony 28 lut 2020, 8:56 przez Macius, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
DawidSS
Posty: 1
Rejestracja: 28 lis 2019, 3:14

Re: musashi.com.pl - opinie

Post autor: DawidSS »

Dostałem na prezent księgę pięciu kręgów i już połowa przeczytana! Świetna pozycja, liczę że w weekend uda mi się ją skończyć.

femisept

Awatar użytkownika
Wojtis00
Posty: 1
Rejestracja: 20 gru 2019, 1:08

Re: musashi.com.pl - opinie

Post autor: Wojtis00 »

Widzę, że już trochę zwolenników się tutaj znalazło i nie ma się co dziwić. To doceniany bestseller, który wniósł do mojego życia wiele pozytywnych zmian https://musashi.com.pl/ ma wciągającą treść i też listę cytatów oraz wartości które warto sobie zapamiętać.

https://centrumrekuperacji.pl/instalacje-wentylacyjne-belchatow/

Awatar użytkownika
EmilEs
Posty: 1
Rejestracja: 15 gru 2019, 20:50

Re: musashi.com.pl - opinie

Post autor: EmilEs »

Jaram się Japonią, zawsze chciałem pojechać i zbieram środki. Książka przeczytana już dawno i spokojnie mieści się w moim top5 najlepszych jakie do tej pory miałem okazję sprawdzić.

pamięć i koncentracja apteka

Awatar użytkownika
JarekIs
Posty: 1
Rejestracja: 24 gru 2019, 8:27

Re: musashi.com.pl - opinie

Post autor: JarekIs »

Ach już któryś z kolei będę zachwalał tą książkę, ale jak może być inaczej. Opowiada świetnie o sztukach walki w Japonii które jednak kiedyś musiały odbywać się w sposób honorowy i tego powinniśmy się od nich uczyć w postępowaniu. Dlatego jak przeczytałem sobie wszystko ze strony https://musashi.com.pl/ to nie mogło być innej decyzji niż Kupuję! ;)

tanie meble londyn

ODPOWIEDZ