Opinie o dostawcy ELPOS

Różności. Tu możesz zapytać o wszystko, na co nie znalazłeś odpowiedzi w pozostałych kategoriach.
Awatar użytkownika
kixia
Posty: 55
Rejestracja: 30 wrz 2019, 21:56

Opinie o dostawcy ELPOS

Post autor: kixia »

hejka :) mieszkam w Białymstoku od niedawna, szukam sprawdzonego dostawcy szybkiego internetu. pomyślałam o firmie Elpos. Kojarzycie ? polecacie ?

morakniv allround 749

Awatar użytkownika
tutsi
Posty: 30
Rejestracja: 07 paź 2019, 21:26

Re: Opinie o dostawcy ELPOS

Post autor: tutsi »

ja mam w elposie i internet i telewizję. Niestety nie ma u nas światłowodu więc nie mogłam wziąć tego największego pakietu. ale ten 600 też daje rade ;p

Awatar użytkownika
orulaa
Posty: 26
Rejestracja: 12 lis 2019, 6:07

Re: Opinie o dostawcy ELPOS

Post autor: orulaa »

mam internet i jest okej, stabilny, nic nie zacina, można i popracować i sobie coś obejrzeć online. Zainteresuj się jeszcze ich ofertą na tv - też jest fajna :)

drzewo egzotyczne cena

Awatar użytkownika
kixia
Posty: 55
Rejestracja: 30 wrz 2019, 21:56

Re: Opinie o dostawcy ELPOS

Post autor: kixia »

sprawdzałam i u nas idzie światłowód także będziemy brać ten największy pakiet :) cenowo bardzo okej, obsługa klienta też bardzo sympatyczna. no nic dzwonie i umawiam spotkanie z przedstawicielem, dzięki :)

Awatar użytkownika
orulaa
Posty: 26
Rejestracja: 12 lis 2019, 6:07

Re: Opinie o dostawcy ELPOS

Post autor: orulaa »

kixia to koniecznie daj znać jak uda się coś załatwić :) na pewno będziesz zadowolona z jakości usług i samej obsługi :)

Awatar użytkownika
kixia
Posty: 55
Rejestracja: 30 wrz 2019, 21:56

Re: Opinie o dostawcy ELPOS

Post autor: kixia »

internet już śmiga :) mega szybka aktywacja usługi, sympatyczna obsługa. Pan, ktory wszystko montował bardzo uprzejmy,m udzielił odpowiedzi na wszystkie pytania. Raz jeszcze bardzo dziękuje za pomoc.

Awatar użytkownika
orulaa
Posty: 26
Rejestracja: 12 lis 2019, 6:07

Re: Opinie o dostawcy ELPOS

Post autor: orulaa »

ooo to świetnie :) o telewizji też pomyśl u nich, mają fajną ofertę :)

Awatar użytkownika
kixia
Posty: 55
Rejestracja: 30 wrz 2019, 21:56

Re: Opinie o dostawcy ELPOS

Post autor: kixia »

tak właśnie kablówkę też wzięliśmy, też ten największy pakiet ;p póki co 5/5, oby tak dalej :)

Awatar użytkownika
pizzafun
Posty: 93
Rejestracja: 26 lis 2019, 23:12

Re: Opinie o dostawcy ELPOS

Post autor: pizzafun »

Jeśli chodzi ointernet w Siemiatyczach czy właśnie w Białymstoku to warto zwrócić uwagę na ofertę dostawcy Koba. Wiem że również cieszy się świetną opinią, oferuje wysoką dostępność usług, awarie zdarzają się tam niezwykle rzadko, krótko trzeba czekać też na instalacje. Ich zasięg również systematycznie jest zwiększany.

https://mirapolnext.pl/klocki-hamulcowe-kls-d-17-p-14629.html

ODPOWIEDZ