M5 studio filmowe opinie

Chcesz podzielić się opinią o konkretnej firmie? Daj znać.
Awatar użytkownika
ixi
Posty: 20
Rejestracja: 31 gru 2019, 18:20

M5 studio filmowe opinie

Post autor: ixi »

Hej. Moja firma potrzebuje konkretnej reklamy i szukam firmy, która zajmuje się na co dzień produkcją filmów reklamowych na większa skalę. Znacie jakieś sprawdzone agencje reklamowe? Może tę znacie https://m5film.pl/ ?

zioła dodające energii

Awatar użytkownika
arti
Posty: 9
Rejestracja: 30 gru 2019, 11:37

Re: M5 studio filmowe opinie

Post autor: arti »

Ja od siebie mogę polecić tę firmę m5 Korzystałam z niej przy produkcji reklamy dla swojego sklepu i przyznam szczerze, że nie spodziewałam się aż tak zaskakującego efektu końcowego. Majstersztyk. :)

apteczki vera sklep

Awatar użytkownika
ine
Posty: 8
Rejestracja: 31 gru 2019, 13:53

Re: M5 studio filmowe opinie

Post autor: ine »

Znam tę firmę M5. Z tego co wiem, to wyprodukowali już ponad 500 reklam do telewizji. Wiedzą, jak poprowadzić produkcję od A do Z. Kreatywnie. Profesjonalnie. Z efektem wow.
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 11:19 przez ine, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
inka
Posty: 12
Rejestracja: 07 lis 2019, 15:51

Re: M5 studio filmowe opinie

Post autor: inka »

Ja również pozwoliłam sobie zajrzeć na ich stronę i nie ukrywam, że bardzo mnie ich oferta zainteresowała. Szczerze mówiąc, przydałaby mi się taka reklama mojej firmy, więc chyba nie będę się dłużej zastanawiać. Przekonujecie mnie do M5

Awatar użytkownika
kil
Posty: 9
Rejestracja: 30 gru 2019, 10:19

Re: M5 studio filmowe opinie

Post autor: kil »

Według mnie, nie ma sensu się zastanawiać nad wyborem innego studia, ponieważ w firmie m5 na pewno znajdziecie wszystko, czego oczekujecie od takiej firmy.

lecalpin 10 mg cena

Awatar użytkownika
kiser
Posty: 9
Rejestracja: 31 gru 2019, 11:25

Re: M5 studio filmowe opinie

Post autor: kiser »

Ja również zgodzę się z tym, że studio m5 to profesjonalna firma, która zajmę się produkcją reklamy od A do Z. Nawet jeżeli macie własny scenariusz, to oni również wezmą to pod uwagę.

Awatar użytkownika
kotmoc
Posty: 10
Rejestracja: 31 gru 2019, 17:26

Re: M5 studio filmowe opinie

Post autor: kotmoc »

Bardzo szanuje takie firmy jak m5, ponieważ biorą pod uwagę zdanie klienta i starają się, żeby był w pełni zadowolony. Przed przystąpieniem do projektu, szczegółowo wypytują nas o nasze preferencje i o finalną wersję reklamy.

Awatar użytkownika
omo
Posty: 8
Rejestracja: 31 gru 2019, 19:38

Re: M5 studio filmowe opinie

Post autor: omo »

Zgadzam się, że M5 to profesjonaliści w każdym calu. Ich projekty są dopracowane w najmniejszym szczególe, dlatego ich klienci są zazwyczaj bardzo zadowoleni ze wspólnej współpracy.

https://mirapolnext.pl/zabawki-c-89_91.html/s=15

ODPOWIEDZ