Tomaco opinie

Chcesz podzielić się opinią o konkretnej firmie? Daj znać.
Awatar użytkownika
ixi
Posty: 20
Rejestracja: 31 gru 2019, 18:20

Tomaco opinie

Post autor: ixi »

Cześć. Poszukuje firmy, która oferuje dostawę maszyn do kucia metali takich jak prasy śrubowe i korbowe. Jeżeli macie coś sprawdzonego w zanadrzu, to chętnie poznam wasze opinie. Znalazłam w necie https://tomaco.pl/

Awatar użytkownika
arti
Posty: 9
Rejestracja: 30 gru 2019, 11:37

Re: Tomaco opinie

Post autor: arti »

Tomaco-Intro od 1990 roku zaopatruje zakłady przemysłowe w narzędzia, maszyny i urządzenia oraz nowoczesne rozwiązania technologiczne do obróbki plastycznej metali. Myślę, że spokojnie możecie skorzystać z ich oferty.

stylowe lampy ogrodowe wiszące

Awatar użytkownika
ine
Posty: 8
Rejestracja: 31 gru 2019, 13:53

Re: Tomaco opinie

Post autor: ine »

Też słyszałam o Tomaco wiele dobrego. W ich ofercie znajdziecie też prasy mechaniczne oraz hydrauliczne i towarzyszące im systemy alimentacyjne – transfery oraz linie podające do blach.
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 11:20 przez ine, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
inka
Posty: 12
Rejestracja: 07 lis 2019, 15:51

Re: Tomaco opinie

Post autor: inka »

Ja od siebie mogę dodać, że korzystałam z ich firmy podczas budowy magazynu. Tak dokładnie tomaco.pl to było i było ok

furagina a karmienie piersią
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 11:24 przez inka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kil
Posty: 9
Rejestracja: 30 gru 2019, 10:19

Re: Tomaco opinie

Post autor: kil »

Jeżeli interesuje was światłowodowa wycinarka laserowa, to tam na pewno znajdziecie ku temu najlepsze rozwiązanie. Słyszałam, że Tomaco mają wiele możliwości w tym temacie, zarówno dla dużych i mniejszych przedsiębiorstw.

dyplom na 30 urodziny
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 11:25 przez kil, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kiser
Posty: 9
Rejestracja: 31 gru 2019, 11:25

Re: Tomaco opinie

Post autor: kiser »

O tak, słyszałam o maszynie, która została stworzona z myślą o przedsiębiorstwach, których proces technologiczny wymaga użycia wycinarki laserowej, ale infrastruktura zakładowa nie pozwala na zastosowanie pełnowymiarowej maszyny. Fajna firma Tomaco.!

zahamowanie laktacji
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 11:27 przez kiser, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kotmoc
Posty: 10
Rejestracja: 31 gru 2019, 17:26

Re: Tomaco opinie

Post autor: kotmoc »

Wiem coś o tym, ponieważ niestety moja firma nie była w stanie sobie pozwolić na światłowodową wycinarka laserowa do rur i profili, dlatego w tym celu inżynierowie zaprojektowali w pełni funkcjonalną i bezpieczną wycinarkę z jednym stołem, co pozwoliło ograniczyć długość maszyny do zaledwie 5,7m a szerokość do 4,0 m Jestem zadowolony z Tomaco!

https://mirapolnext.pl/kosiarka-spalinowa-faworyt-pro-gtl51n196-4w1-naped-p-15793.html
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 11:29 przez kotmoc, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
omo
Posty: 8
Rejestracja: 31 gru 2019, 19:38

Re: Tomaco opinie

Post autor: omo »

Ja również przymierzam się do skorzystania z tej firmy Tomaco, ponieważ właśnie jestem zainteresowana wycinarką światłowodową do swojej firmy. Na pewno skorzystam z waszych propozycji. Dzwoniłam już tam i też uzyskałam wyczerpujące informacje.

https://mirapolnext.pl/glosnik-przenosny-manta-spk5031-power-audio-p-16965.html

Awatar użytkownika
kasia
Posty: 51
Rejestracja: 26 cze 2019, 8:54

Re: Tomaco opinie

Post autor: kasia »

Nie znam się na tej całej hydraulice, dlatego liczę na waszą pomoc. Chodzi o to, żeby na działce zamontować dwa zbiorniki hydroforowe , jeden mniejszy, do picia, drugi większy, do podlewania i innych prac, kiedy zamykają wodę. Problem polega na tym, że nie wiem, gdzie to wybierać. Czy możecie mi pomóc? Fajnie byłoby, żebyście wskazali marki od razu.

https://mirapolnext.pl/telefon-microsoft-lumia-535-czarny-p-3125.html

ODPOWIEDZ